Når du besøger Maxus Danmarks hjemmeside, anvender vi cookies for at sikre, at vi giver dig den bedst mulige oplevelse af vores website. Ved at bruge siden, accepterer du brugen af cookies.

 

Hvad er en cookie?

Cookies anvendes i dag af stort set alle websites. I mange tilfælde kan cookies være nødvendige for at levere en service på websitet. En cookie er en lille datafil, som websites gemmer på brugerens computer for at kunne genkende computeren. Cookies kan blandt andet bruges til at udarbejde statistik over brugernes anvendelse af websitet. En cookie er en passiv fil og kan ikke indsamle oplysninger på brugerens computer, sprede computervirus eller andre skadelige programmer.

 

Vi bruger følgende typer cookies:

Google Analytics:

Google Analytics indsamler data om trafikken på Maxus Danmark, som f.eks. hvilke sider og elementer, brugerne anvender mest på websitet. Vi bruger statistikken fra Google Analytics til at forbedre brugervenligheden på Maxus Danmark.

 

Web beacons:

Vi anvender Web beacons (også kendt som: “pixel tags”) til at følge online-adfærden hos den bruger, der besøger webstedet, med det formål at optimere vores marketing kommunikation. Web beacons anvendes af tredjeparts teknologier, på dette websted af Adform, som Maxus Danmark eksempelvis kan anvende til at skræddersy annoncering målrettet brugernes specifikke interesser. Via tredjepartsannonceringsnetværk, Google annonceringsfunktioner samt remarketing funktionerne i Google Adwords kan brugerne eksponeres for Maxus Danmarks annoncering på andre websites. Hvis du ikke ønsker dette, kan web-beacons fjernes sammen med cookies.

 

Facebook:

Vi anvender Facebook (også kendt som: “pixel tags”) til at følge online-adfærden hos den bruger, der besøger webstedet, med det formål at optimere vores marketing kommunikation. Facebook videregiver ikke ”ekstra” information, det er blot en måde at samle statistik og håndtere cookies. Hvis du ikke ønsker dette, kan Facebook fjernes sammen med cookies.

 

Hvordan fjerner jeg cookies?

Du kan altid fjerne cookies igen ved at fjerne uønskede cookies under din browsers internetindstillinger.

Hvorfor informerer vi om cookies?

Alle danske websites er forpligtet til at informere om, hvilke cookies, der afsættes på brugerens udstyr. Informationen skal være i overensstemmelse med ”Bekendtgørelse om krav til information og samtykke ved lagring af og adgang til oplysninger i slutbrugeres terminaludstyr”.

 

Personoplysninger
Personoplysninger er alle slags informationer, der i et eller andet omfang kan henføres til dig. Når du benytter vores website indsamler og behandler vi en række sådanne informationer. Det sker f.eks. ved alm. tilgang af indhold, hvis du tilmelder dig vores nyhedsbrev, deltager i konkurrencer eller undersøgelser, registrerer dig som bruger eller abonnent, øvrig brug af services eller foretager køb via websitet.

Vi indsamler og behandler typisk følgende typer af oplysninger: Et unikt ID og tekniske oplysninger om din computer, tablet eller mobiltelefon, dit IP-nummer, geografisk placering, samt hvilke sider du klikker på (interesser). I det omfang du selv giver eksplicit samtykke hertil og selv indtaster informationerne behandles desuden: Navn, telefonnummer, e-mail, adresse og betalingsoplysninger. Det vil typisk være i forbindelse med oprettelse af login eller ved køb.

 

Sikkerhed
Vi har truffet tekniske og organisatoriske foranstaltninger mod, at dine oplysninger hændeligt eller ulovligt bliver slettet, offentliggjort, fortabt, forringet eller kommer til uvedkommendes kendskab, misbruges eller i øvrigt behandles i strid med lovgivningen.

 

Formål
Oplysningerne bruges til at identificere dig som bruger og vise dig de annoncer, som vil have størst sandsynlighed for at være relevante for dig, at registrere dine køb og betalinger, samt at kunne levere de services, du har efterspurgt, som f.eks. at fremsende et nyhedsbrev. Herudover anvender vi oplysningerne til at optimere vores services og indhold.

 

Periode for opbevaring
Oplysningerne opbevares i det tidsrum, der er tilladt i henhold til lovgivningen, og vi sletter dem, når de ikke længere er nødvendige. Perioden afhænger af karakteren af oplysningen og baggrunden for opbevaring. Det er derfor ikke muligt at angive en generel tidsramme for, hvornår informationer slettes.

 

Videregivelse af oplysninger
Data om din brug af websitet, hvilke annoncer, du modtager og evt. klikker på, geografisk placering, køn og alderssegment m.v. videregives til tredjeparter i det omfang disse oplysninger er kendt. Du kan se hvilke tredjeparter, der er tale om, i afsnittet om ”Cookies” ovenfor. Oplysningerne anvendes til målretning af annoncering.

Vi benytter herudover en række tredjeparter til opbevaring og behandling af data. Disse behandler udelukkende oplysninger på vores vegne og må ikke anvende dem til egne formål.

Videregivelse af personoplysninger som navn og e-mail m.v. vil kun ske, hvis du giver samtykke til det. Vi anvender kun databehandlere i EU eller i lande, der kan give dine oplysninger en tilstrækkelig beskyttelse.

 

Indsigt og klager
Du har ret til at få oplyst, hvilke personoplysninger, vi behandler om dig. Du kan desuden til enhver tid gøre indsigelse mod, at oplysninger anvendes. Du kan også tilbagekalde dit samtykke til, at der bliver behandlet oplysninger om dig. Hvis de oplysninger, der behandles om dig, er forkerte har du ret til at de bliver rettet eller slettet. Henvendelse herom kan ske til: Maxus-danmark.dk. Hvis du vil klage over vores behandling af dine personoplysninger, har du også mulighed for at tage kontakt til Datatilsynet.

 

Udgiver
Websitet ejes og publiceres af:

RSA Danmark
Sletvej 2F, 8310 Tranbjerg
Telefon: 30279816
Email: steffen.vilstrup@rsadanmark.dk

Dansk indholds-ansvarlig:
Maxus Danmark
Sletvej 2F, 8310 Tranbjerg
Telefon: 30279816
Email: steffen.vilstrup@rsadanmark.dk

Personvern

Hjemmesidens eier og kontaktopplysninger:

Denne hjemmeside er drevet og eiet av:
RSA
Øvre Eikervei 77
3048 Drammen
Telefon: +47 32 21 88 90

Behandling av personopplysninger

Personopplysninger er alle opplysninger og vurderinger som kan knyttes til deg som enkeltperson. Dette kan f.eks. være navn, bosted, e-postadresse, kommunikasjon, kjøpshistorikk eller teknisk informasjon du gir fra deg når du bruker våre nettjenester. I denne personvernerklæringen gir vi deg informasjon om hvordan vi bruker og beskytter dine personopplysninger og hvilke personvernrettigheter du har.

Hvilke opplysninger har vi?

Ved innsendelse av kontaktskjema og etablering av et potensielt kundeforhold får vi tilgang dine kontaktopplysninger som navn, adresse, telefonnummer, e-postadresse og eventuelt andre opplysninger som fylles ut i kontaktskjemaet.

Ved en eventuell kontraktsinngåelse, tar vi også vare på personopplysninger i tillegg til bilopplysninger. Kunden får mulighet til å gi samtykke til å motta kampanjeinformasjon i ulike kanaler gjennom et eget skjema. Disse opplysningene lagres sentralt hos RSA.

Hvordan bruker vi opplysningene?

Personopplysninger som kommer som følge av utfyllelse av kontaktskjema eller ved opprettelsen av et potensielt kundeforhold brukes kun til kontakt med vedkommende.
Opplysninger innhentet ved kontraktsinngåelse brukes til å informere om sikkerhetskampanjer, påminnelser for service og EU-kontroll/PKK-kontroll. Hvis kunden har gitt samtykke til å motta kampanjeinformasjon, brukes disse også som grunnlag for utsendelse av slik informasjon.

Dine personvernrettigheter:

Innenfor rammene av gjeldende lovgivning, har du følgende personvernrettigheter:

  • Du har rett til å motta ytterligere informasjon om vår bruk av personopplysningene dine.
  • Du har rett på en kopi av personopplysningene dine.
  • Du har rett til å få feilaktige opplysninger om deg rettet. Dersom det er opplysninger du mener må rettes kan du kontakte oss direkte.
  • Du har rett til å be om at opplysningene dine slettes dersom vi ikke lenger har behov for dem.
  • Du har rett til å be om at vi slutter å bruke personopplysningene dine.
  • Du har under enkelte omstendigheter rett til å få utlevert personopplysninger som du har gitt oss i et format som gjør at du kan overføre personopplysningene til en annen organisasjon. Du kan også har rett til å få personopplysningene dine overført direkte fra oss til organisasjonen. Denne retten gjelder kun opplysninger som behandles med automatiserte metoder og som har grunnlag i samtykke fra deg eller som behandles som ledd i å oppfylle en avtale med deg. Denne retten omfatter kun opplysninger som du har gitt oss, enten direkte gjennom for eksempel registrering av brukerkonto eller som er generert gjennom din bruk av våre tjenester.
  • Du har rett til å motsette deg vår bruk av personopplysningene dine, for eksempel ved å motsette deg markedsføring.
  • Du har rett til å ikke være underlagt automatiserte beslutningsprosesser med rettslig eller lignende virkning (for eksempel automatisert kredittvurdering). Det er unntak fra rettighetene vi har beskrevet over. Disse unntakene følger av lovgivningen og kan for eksempel innebære at det ikke gis innsyn i enkelte opplysninger eller at opplysninger ikke kan slettes. Du kan få mer informasjon om disse unntakene ved å kontakte oss eller Datatilsynet.
  • Du kan utøve rettighetene dine, og få mer informasjon om hvilke unntak og begrensninger som gjelder ved å kontakte oss på personvern@rsa.no.

Dersom du mener at vi har behandlet personopplysningene dine på en måte som ikke er i samsvar med personvernlovgivningen, håper vi at du kontakter oss, slik at vi kan gi deg svar og oppklare eventuelle misforståelser.

Endringer i personvernerklæringen

Vi vil kunne oppdatere personvernerklæringen fra tid til annen. Du vil få beskjed om endringer av betydning. Du vil alltid finne siste versjon av vår personvernerklæring på nettsiden vår.

Hva er en cookie?

En cookie er en liten datafil som lagres på datamaskinen, nettbrettet eller mobiltelefonen din. En cookie er ikke et program som kan inneholde skadelige programmer eller virus.

Hvordan nettsiden bruker cookies

Cookies er nødvendig for å få nettsiden til å fungere. Cookies hjelper oss å få en oversikt over besøkene dine på nettstedet, slik at vi fortløpende kan optimere og rette innholdet på nettstedet slik at det kan tilpasses dine ønsker og interesser. Cookies kan f.eks, huske hva du har lagt i handlekurven ved tidligere besøk på siden, om du er innlogget samt hvilket språk og valuta du vil at nettstedet skal vise. Vi bruker også cookies for å målrette annonser til deg på andre nettsider. I hovedsak brukes cookies som en del av vår løsning slik at innholdet som vises er så relevant som mulig for deg.

Hvor lenge oppbevares cookies?

Hvor lenge cookies oppbevares på enheten din kan variere. Oppbevaringstiden regnes fra den siste gangen du var inne på nettsiden. Cookien slettes automatisk etter tidens utløp. Nedenfor kan du kan se en komplett liste over cookies.

Slik avviser eller sletter du cookies

Du kan til enhver tid avvise cookies på datamaskinen, nettbrettet eller telefonen din ved å endre innstillingene i nettleseren din. Hvor du finner innstillingene, avhenger av hvilken nettleser du bruker. Hvis du endrer innstillingene, må du være oppmerksom på at enkelte funksjoner og tjenester kanskje ikke fungerer slik de skal.
Du kan velge bort cookies fra Google Analytics her.
Det er mulig å velge bort enkelte annonsenettverk som deler opplysninger på tvers av forskjellige nettverk her.

Sletting av cookies

Cookies som du tidligere har akseptert kan slette senere. Benytter du en PC med en nyere nettleser, kan du slette cookies ved å bruke hurtigtastene: CTRL + SHIFT + Delete.
Hvis hurtigtastene ikke virker, eller hvis du bruker MAC, må du finne først ut hvilken nettleser du bruker og deretter klikke på relevant link:

  • Internet Explorer
  • Mozilla Firefox
  • Google Chrome
  • Opera
  • Safari
  • Flash cookies
  • Apple
  • Android
  • Windows 7

Husk: Hvis du bruker flere nettlesere, må du slette cookies hver enkelt.