e-Deliver 7

e-Deliver 7 Vi introducerer varebilen e-Deliver 7

Mød e-Deliver 7 - en ny elektrisk varebil fra Maxus. Med en rækkevidde fra 364-524 km (WLTP kombineret/by) er e-Deliver 7 ideel til en lang række kommercielle anvendelser. Book prøvekørsel nu!

Nu er e-Deliver 7 i Danmark!

Uanset om du flytter varer, udstyr eller gods, tilbyder e-Deliver 7 styrken og evnen til effektivt at opfylde dine krav. Med en imponerende nyttelastkapacitet på 1020 kg, en trailerkapacitet på 1500 kg og en rækkevidde fra 364-524 km (WLTP kombineret/by) løfter dette elektriske erhvervskøretøj effektivitet og alsidighed til nye højder. Senere kommer e-Deliver 7 med firehjulstræk!

 

e-Deliver 7 Erhvervsleasing

Maxus e-Deliver 7, 88kWh L2H1. Inkl. service- og reparationsaftale. Fra 4.966 kr./mdr. Førstegangsydelse: 0 kr. 15.000 km/år. Prisen er gældende til d. 30. juni 2024.

 

Totaludgift i leasingperioden (60 mdr.): 298.910 kr.

Priserne er inkl. etablerings- og leveringsomkostninger. Ekskl. moms, dæk, forsikring, strøm, CO2-ejerafgift. Ansvars- og kaskoforsikring, positiv kreditgodkendelse og betaling via betalingsservice forudsættes. Bilen er vist med ekstraudstyr. Leasing via Alphabet Danmark.

Leasingvilkår
Erhvervsleasing
Vilkår

Maxus e-Deliver 7, 88kWh L2H1. Inkl. service- og reparationsaftale. Fra 4.966 kr./mdr. Førstegangsydelse: 0 kr. 15.000 km/år. Prisen er gældende til d. 31. juni 2024.

Totaludgift i leasingperioden (60 mdr.): 298.910 kr.

Priserne er inkl. etablerings- og leveringsomkostninger. Ekskl. moms, dæk, forsikring, strøm, CO2-ejerafgift. Ansvars- og kaskoforsikring, positiv kreditgodkendelse og betaling via betalingsservice forudsættes. Bilen er vist med ekstraudstyr. Leasing via Alphabet Danmark.

 

Ved leasingperiodens udløb returneres bilen til Alphabet Danmark. Der tages forbehold for pris-, afgiftsændringer og trykfejl.

Maxus e-Deliver 7, 88kWh L2H1. Forbrug: 28kWh/100km. Rækkevidde*: Op til 364/524 km (WLTP). Opladningstid under optimale ladeforhold v/ normalopladning: AC-opladning: Op til 11kW, fra 5-100% på ned til 9,3 timer. DC-hurtigopladning: Op til 80 kW, fra 20-80% på ned til 43 min. *Forbrug og rækkevidde påvirkes bl.a. af kørestil, hastighed, vejrforhold og ekstraudstyr, hvor især høj hastighed og lave temperaturer reducerer rækkevidden.

Den ultimative arbejdsbil

e-Deliver 7 er en moderne el-varebil med rummelig plads og fleksible løsninger. Den futuristiske og aerodynamiske front er ikke kun æstetisk tiltalende, men bidrager også til øget effektivitet.

6,7 m3
Varerum
2
Sidedøre
3
Sæder

GOD KOMFORT I ARBEJDSDAGEN

Oplev ægte komfort hele arbejdsdagen. På indersiden af ​​e-Deliver 7 er der god plads og god komfort for både fører og medpassagerer med komfortable sæder og moderne teknologi.

12,3"
Touch skærm
Apple
CarPlay
Justerbare
sæder
 • Tre sæder

  Med plads til tre passagerer giver den tilstrækkelig plads til både føreren og medpassagererne uden at gå på kompromis med komforten. Det justerbare forsæde kommer med armlæn, varme og lændestøtte.

 • Apple Carplay og Android Auto

  Den 12,3'' store touchskærm er kompatibel med både Apple CarPlay og Android Auto, og giver både fuld kontrol og underholdning gennem hele arbejdsdagen.

 • Sidetrin

  Sidetrin i højre side af bilen.

BATTERI, OPLADNING OG RÆKKEVIDDE

Batteriet på 88 kWh giver e-Deliver 7 en rækkevidde på 364-524 km (WLTP kombineret/urban) på en enkelt opladning, mens understøttelse af 3-faset opladning muliggør op til 11 kW ladeeffekt ved AC-opladning.

På DC-opladning kan den oplades fra 20-80 % på 43 minutter.

 

SIKKERHED I FOKUS

Med en kombination af avancerede sikkerhedsteknologier og førerassistentsystemer, giver e-Deliver 7 chauffør og passagerer en mere sikker og afslappet køreoplevelse

Avancerede
Sikkerhedssystemer
360 graders
Kamera
 • Autonomous Emergency Braking

  Med Autonomous Emergency Braking bruges de forreste og bageste sensorer til at registrere forhindringer i nærheden af køretøjet.

 • Adaptiv fartpilot

  Adaptiv fartpilot med Stop & Go bruger radarer til at hjælpe bilen med at holde samme hastighed som det forankørende køretøj samt automatisk bremsning/acceleration.

 • Blind spot warning

  Blind Spot Monitoring bruger sensorer til at registrere nærgående køretøjer i sidespejlets blinde vinkel og advarer føreren om en kollisionsfare.

 • Lane Keep Assist

  Lane Keep Assist (LKA) bruger sensorer til at bestemme køretøjets position og overtager kontrollen, hvis bilen er på vej ud af vognbanen.

 • Advarsel for krydsende trafik bagved

  Ved hjælp af sensorer får føreren besked, hvis der registreres køretøjer eller fodgængere, når bilen bakker.

 • Backup-kamera

  Med backup-kameraer både foran og bagpå kan du nemt navigere i selv de mest trange parkeringspladser.

Galleri

Garanti

Det skal være sikkert at vælge en elektrisk varebil fra Maxus. Derfor bliver alle Maxus e-Delivers leveret med en nybilsgaranti på 5 år/100.000 km, og en batterigaranti på hele 8 år/250.000 km.

Kontakt / Prøvekørsel

Vil du have mere information om e-Deliver7 eller ønsker du at prøvekøre bilen? Udfyld kontaktskemaet under.

Hvad er anmodningen?

Hvilken model?

Vælg en model

Vælg din forhandler

Vælg en forhandler

Vælg din forhandler

Vælg en forhandler

Jeg ønsker at blive kontaktet

Vælg hvorfor du ønsker kontakt

Dine kontaktoplysninger

Vi deler ikke din e-mail med andre, og du vil kun modtage oplysninger om Maxus fra vores forhandlere. Du kan læse mere om vores privatlivspolitik her.