e-Deliver 9

e-Deliver 9 MAX varebil for pengene.

e-Deliver 9 imponerer selv den mest kritiske chauffør med sin gennemtænkte ergonomi, god siddekomfort og høje kvalitetsudførelse. Alle som kører rundt i en Maxus e-Deliver 9 vil opleve personbilkomfort, i et kommercielt køretøj.

e-Deliver 9 Erhvervsleasing

Maxus e-Deliver 9, 88kWh L3H2. Inkl. service- og reparationsaftale. Fra 4.560 kr./mdr. Førstegangsydelse: 0 kr. 15.000 km/år. Prisen er gældende til d. 30. september 2024.

 

Totaludgift i leasingperioden (60 mdr.): 274.550 kr.

Priserne er inkl. etablerings- og leveringsomkostninger. Ekskl. moms, dæk, forsikring, strøm, CO2-ejerafgift. Ansvars- og kaskoforsikring, positiv kreditgodkendelse og betaling via betalingsservice forudsættes. Bilen er vist med ekstraudstyr. Leasing via Alphabet Danmark.

Leasingvilkår
Erhvervsleasing
Vilkår

Maxus e-Deliver 9, 88kWh L3H2. Inkl. service- og reparationsaftale. Fra 4.560 kr./mdr. Førstegangsydelse: 0 kr. 15.000 km/år.

Totaludgift i leasingperioden (60 mdr.): 274.550 kr.

Priserne er inkl. etablerings- og leveringsomkostninger. Ekskl. moms, dæk, forsikring, strøm, CO2-ejerafgift. Ansvars- og kaskoforsikring, positiv kreditgodkendelse og betaling via betalingsservice forudsættes. Bilen er vist med ekstraudstyr. Leasing via Alphabet Danmark.

 

Ved leasingperiodens udløb returneres bilen til Alphabet Danmark. Der tages forbehold for pris-, afgiftsændringer og trykfejl.

Maxus e-Deliver 9, 88kWh L3H2. Forbrug: 32,1kWh/100km. Rækkevidde*: Op til 296/353 km (WLTP). Opladningstid under optimale ladeforhold v/ normalopladning: AC-opladning: Op til 11kW, fra 5-100% på ned til 9 timer. DC-hurtigopladning: Op til 80 kW, fra 20-80% på ned til 45 min. *Forbrug og rækkevidde påvirkes bl.a. af kørestil, hastighed, vejrforhold og ekstraudstyr, hvor især høj hastighed og lave temperaturer reducerer rækkevidden.

Maksimal plads. Maksimal komfort.

Meget plads til last og god komfort til chaufføren – dette er blandt de store styrker i den elektriske Maxus e-Deliver 9.

Når man kører rundt i en Maxus e-Deliver 9, får man følelsen af at sidde i en moderne personbil, og ikke i en varebil.

Maxus e-Deliver 9 er også ekstremt praktisk og tilbyder den plads du forventer af en varebil. Du kan få bilen med et varerum på 9,7m³, 11m³ eller 13m³ og med en maksimal lastekapacitet på op til 1350 kg. Udover bagdørene på bilen, kan du også laste varer gennem højre skydedør og med mulighed for en venstre skydedør.

e-Deliver 9 har en rækkevidde på op til 296 km* (WLTP kombineret).

Maksimal komfort

e-Deliver 9 imponerer selv den mest kritiske chauffør med sin gennemtænkte ergonomi, god komfort og håndværk af høj kvalitet. I kabinen er der plads til en fører og to passagerer.

Touchskærm
10,1 tommer
Tre
Pladser

God plads til din succes

e-Deliver 9

Varerum
9,7m³, 11m³ eller 13m³
Nyttelast op til
1.350 kg
Anhængertræk
1.500 kg

Varerum

e-Deliver 9 tilbyder et praktisk og effektivt varerum. Bagdørene kan åbnes op til 236 grader for enkel lastning med gaffeltruck, og den lave indlastningshøjde gør det lettere at laste tunge genstande.

Vælg mellem varerum på 9,7m³, 11m³ eller 13m³.

Sikkerhed

e-Deliver 9 er en stor varebil, med et højt sikkerhedsniveau. Bilen har blandt andet:

 • Blindsonevarsling

  Med bilens blindsonevarsler kan du være sikker på at du får en varsling om der er objekter i din blindsone.

 • Kollisionsvarsling

  Med bilens kollisionsvarsling vil bilen sige fra hvis et objekt kommer for tæt på bilen. e-Deliver 9 vil også assistere med bremsning hvis dette er nødvendigt.

 • 6 airbags

  Bilens seks airbags sørger for at chauffør og passager er godt sikret ved kollision.

 • ESP

  Elektronisk stabilitetskontrol hjælper chaufføren med at have kontrol på bilen i situationer hvor det er fare for at man kan miste kontrollen over køretøjet.

 • Robust struktur

  Den robuste struktur i e-Deliver 9 sørger for at bevægelsesenergien i bilen absorberes gennem deformation af karosseriets frontparti og indover mod passagersiden.

Farver

Hvid

 

Sølv

 

Rækkevidde og opladning

e-Deliver 9 har en en rækkevidde op til 296km/353km* (WLTP kombineret/urban). 

e-Deliver 9 har tre batteristørrelser du kan vælge imellem: 51,5 kWh, 72 kWh eller 88,55 kWh. 

Vælger du batterikapacitet på 51,5 kWh eller 72 kWh, vil bilen lade fra 20%-80% på 36 min. Vælger du batteripakken med 88,55 kWh vil bilen lade fra 20%-80% på 42 min. 

*Rækkevidde påvirkes af mange variabler som køremønster, temperatur, lufttryk i hjulene og mere. Opgivet rækkevidde er baseret på WLTP målinger.

Læs mere om rækkevidde og forbrug

e-Deliver 9

Maksimal plads. Maksimal komfort.

Garanti

Det skal være trygt at vælge el-varebil fra Maxus.

Alle Maxus e-Deliver leveres med nybilsgaranti på 5 år/100.000 km, og batterigaranti på hele 8 år/160.000 km.

 

 

 

 

Forhandlere

Ønsker du at komme i kontakt med en af vores forhandlere?

Vi har forhandlere over hele landet. Klik her for at finde din nærmeste forhandler!

Forhandleroversigt

Bliv kontaktet

Ønsker du at få mere information om Maxus e-Deliver 9 el-varebil? Udfyld skemaet herunder for at blive kontaktet af en af vores forhandlere.

Hvad er anmodningen?

Hvilken model?

Vælg en model

Vælg din forhandler

Vælg en forhandler

Vælg din forhandler

Vælg en forhandler

Jeg ønsker at blive kontaktet

Vælg hvorfor du ønsker kontakt

Dine kontaktoplysninger

Vi deler ikke din e-mail med andre, og du vil kun modtage oplysninger om Maxus fra vores forhandlere. Du kan læse mere om vores privatlivspolitik her.

LEJ BILEN VIA RANGEIT

Lej en bil hos Rangeit og styrk den grønne linje!

Lej bilen via Rangeit