Opdag verden med den nye 7-sædet MAXUS EUNIQ5 MPV

Med 7 sæder, 260/356 km rækkevidde (WLTP kombi/urban), tagboks og trailermuligheder er Maxus Euniq5 MPV den perfekte elektriske familiebil. Vores personbil kan rumme hele familien og alle kan derfor nemt deltage i hverdagens eventyr –  Maxus Euniq5 MPV er den perfekte bil til familieturen.

PRIVATLEASING på Maxus Euniq5 MPV

Nu kan du lease din nye Maxus Euniq5 MPV for kun 4.995,-* pr. mdr!

*Vilkår:
-Gælder over 36 mdr med 15.000 km pr. år.
-29.995 i udbetaling
-Prisen er inkl. type 2 kabel
-Landsdækkende serviceaftale inkluderet i prisen

Den perfekte familiebil
Stor
7 sædet
Mulighed for
trailer
Mulighed for
tagboks
Interiør
Moderne
Interiør
Panoramic
Soltag
Trådløs
Mobiltelefon opladning

Sikkerhed

Maxus Euniq5 MPV har et højt udstyrsniveau og har en række passive og aktive sikkerhedsfunktioner. Bilen har blandt andet:

  • Emergency Brake Assist (EBA)
  • Electronic Stablility Control (ESC)
  • Automatic Emergency Braking System(AEB)
  • Blind Spot Detection (BSD)
  • Adaptiv Cruise Control

Rækkevidde og forbrug

Længe har ønsket om at køre på tur med hele familien på elektrisk vis været en fjern drøm. Kombinationen af tilstrækkelig bagageplads, lang rækkevidde og elektrisk fremdrift har tidligere været forbeholdt biler i millionklassen. Frem til nu!

Med en klasseledende rækkevidde på op til 260 km(Kombi) (356 km*Urban) (WLTP), er Maxus Euniq5 MPV et godt valg uanset om du skal køre til og fra arbejde, på tur eller på familieferie.

*Rækkevidde påvirkes af mange variabler som køremønster, temperatur, lufttryk i hjulene og mere. Opgivet rækkevidde er baseret på WLTP målinger. 

Opladning

Maxus Euniq5 MPV har en batterikapacitet på 52,5 kWt. Ladetiden med DC-tilkobling regnes til ca. 45 minutter (30-80%), og ca. 8 timer med AC-tilkobling (0-80% – 32A tilslutning).

Alle køretøjer fra Maxus har mulighed for hurtigladning med CCS-standarden. Nødladeren som følger med fra Maxus kan trække maksimalt 6A fra stikkontakten.

Garanti

Det skal være trygt at vælge elbil fra Maxus. Derfor sælges din nye Maxus Euniq5 MPV med nybilsgaranti på 5 år/100.000 km, og en batterigaranti på hele 8 år/200.000 km.

Farver

Black
Polar Ash
Silver
White

Mere information

Ønsker du at vide mere om Maxus Euniq5 MPV? Nedenfor finder du prisliste, teknisk information og udstyrsoversigt.

 

Kontakt mig

Ønsker du at prøvekøre eller få mere information om Euniq5 MPV? Udfyld skemaet herunder for at blive kontaktet af en af vores forhandlere.

Hvad er anmodningen?

Hvilken model?

Vælg din forhandler

Vælg din forhandler

Jeg ønsker at blive kontaktet

Dine kontaktoplysninger

Vi deler ikke din e-mail med andre, og du vil kun modtage oplysninger om Maxus Danmark fra vores forhandlere. Du kan læse mere om vores privatlivspolitik her.