Euniq6 SUV

Euniq6 SUV MAX AF ALT

Euniq6 SUV er en elektrisk familiebil med max størrelse, max udstyr og max bagagerum. Prøvekør i dag!

Euniq6 Leasing

Nu kan du lease MAXUS EUNIQ6 SUV fra kr. 4.695,-* pr. mdr!

 

*Vilkår:

 • Gælder over 36 mdr. med 10.000 km. pr. år
 • Udbetaling: 0 kr.
 • Prisen er inkl. Type 2 ladekabel
 • Landsdækkende serviceaftale inkluderet i prisen

Gælder så længe lager haves.

Privatleasing med Drivalia
Privatleasing med Drivalia

Maxus Euniq6 SUV med 10.000 km/år. Fra 4.695 kr./mdr. Min. pris i bindingsperioden 12 mdr.: 57.460 kr. inkl. afleveringsgebyr kr. 1.150.

Kampagne gælder så længe lager haves. Leasingperiode 36 mdr.: totalpris 170.170 kr. 10.000 km./år. Ekskl. CO2-ejerafgift, forsikring, dækaftale. Priserne er inkl. etablerings- og leveringsomkostninger samt service i perioden. Ansvars- og kaskoforsikring, positiv kreditgodkendelse og betaling via Betalingsservice forudsættes. Vist med ekstraudstyr. Privatleasing via Drivalia Lease Danmark.

Ved leasingperiodens udløb returneres bilen til Drivalia Lease Danmark. Overkørte km. 1,50 kr. Der tages forbehold for pris-, afgiftsændringer og trykfejl. Kampagnetilbuddet kan ikke kombineres med øvrige tilbud og er enkeltstående.

Euniq6 SUV Forbrug: 21,5 kWh/100km. Rækkevidde*: Op til 354/452 km (WLTP). Opladningstid under optimale ladeforhold v/ normalopladning: AC-opladning: Op til 6,6kW, fra 0-100% på ned til 10 timer. DC-hurtigopladning: Op til 80 kW, fra 20-80% på ned til 35 min. *Forbrug og rækkevidde påvirkes bl.a. af kørestil, hastighed, vejrforhold og ekstraudstyr, hvor især høj hastighed og lave temperaturer reducerer rækkevidden.

 

 

Tilkøb: 5.000 km ekstra pr. år: 400 kr. pr. mdr.

Kontakt forhandler

Leje af ladebox og strømaftale gennem POWER FUEL

Leje af POWER FUEL ladeboks kr. 195 pr. mdr. i kombination med privatleasing.

195 kr./mdr. ingen binding.

Standardinstallation: 995,-*

Variabel elpris + 20 øre

Vilkår
Vilkår

* Standardinstallation:

I vores standard installation klargøres din installation til 11kW, det vil sige, vi installerer 5G4mm kabel. Din nuværende installation skal overholde gældende lovgivning. Vores elektrikere installerer en 16 ampere sikring, da en typisk husinstallation er forsikret med 25 ampere i vejen fra Netselskabet. Opgradering af sikringen til 32 ampere (22kW), er en ekstra ydelse vores installatørpartner vil opkræve.

 

Vores standard installation indeholder: Kørsel til adressen (tillæg ved ikke bro-faste øer), Oplægning af 10 meter 5G4mm kabel, Installation af sikring i din eksisterer eltavle, Opsætning og montering af din ladeboks, Konfigurering og test af din ladeboks, Gennemgang af hvordan din ladeboks virker med Power Fuel App. Evt. gravearbejde skal foretages inden installation af din ladeboks. Kabelrenden skal være 40 cm. dyb og 25 cm. bred. Vores installationspartner skal oplyses herom, inden de ankommer til adressen og minimum 2 dage før.

 

Er der ikke tilstrækkelig 4G i dit område, skal din husstand stille wifi til rådighed. Hvis grænseværdien overstiger -75 dBm anbefaler vi konfigurering til wifi. Såfremt signalet ikke er tilstrækkeligt, vil vores montører tilbyde køb af en wifi-extender til montering i din 230V stikkontakt.

Euniq6 SUV – Max af alt

Den elektriske Maxus Euniq6 SUV er den perfekte familiebil med et stort bagagerum. Maxus Euniq6 SUV kommer fra en af verdens største bilproducenter og vi har forhandlere i hele Danmark.

Max udstyr

Euniq6 leveres med en stor udstyrspakke inkluderet i prisen. Udstyrspakken byder blandt andet på Apple CarPlay, et stort elektrisk panorama soltag, atmosfærelys i 64 forskellige farver, trådløs mobilopladning, Keyless GO, 6-vejs elektronisk justering af førersædet og sort læderinteriør.

Bilen byder også på en lang række sikkerhedsfunktioner og førerassistentsystemer som giver sikker kørsel. Den leveres blandt andet med Adaptive Cruise Control, 360° parkeringskamera, Lane Change Assist, blindvinkelsadvarsel, automatisk nødbremsesystem, parkeringssensor foran og bag, elektronisk stabilitetskontrol og en række andre funktioner.

Max elbil for pengene

Euniq6 SUV er en elektrisk familiebil med max størrelse, max udstyr og max bagagerum. Prøvekør den i dag!

Max
Bagageplads
Max
Udstyrspakke
Max
Teknologi
 • Stor touch-skærm

  Det store touch-display indeholder en lang række funktioner og indstillinger som optimerer din køreoplevelse.

 • Trådløs mobilopladning

  Lad mobilen op imens du kører.

 • Panorama soltag

  Med et stort elektrisk panorama soltag fyldes bilen med naturlig lys og giver et godt udsyn.

 • Apple CarPlay

  Masser af udstyr og kvalitet for pengene.

GARANTI

Det skal være trygt at vælge elbil fra Maxus. Derfor sælges din nye Maxus Euniq6 SUV med nybilsgaranti på 5 år/100.000 km, og har en batterigaranti på hele 8 år/200.000 km.

MAX af alt

Max størrelse

Med Euniq6 SUV får du en gigantisk SUV med plads til alt du har brug for – og lidt til! Med denne bil får du klassens største bagagerum og pladsmangel vil derfor aldrig være en bekymring. Bilen er stor og rummelig, som giver god benplads og taghøjde til både chauffør og passagerer.

Max design

Der er ingen tvivl om at Euniq6 tiltrækker øjne på vejen. Den leveres med et moderne udtryk, flotte linjer og en sporty front, som udgør et lækkert og gennemført design. Bilen har blandt andet Full LED technology, 18’’ aluminiumsfælge og elektrisk panoramasoltag.

Farver

Hvid

Sort

Rød

Sølv

Galleri

Euniq6 SUV galleri

Rækkevidde og opladning

Batteri og opladning

Den store familiebil har en batteristørrelse på 70 kWh og kan lade fra 20-80% på 35 min. Den medfølgende brugermanual er på engelsk.

Læs mere om opladning

Rækkevidde og forbrug

Euniq6 SUV leveres med en opgivet rækkevidde fra 354-452* km (WLTP kombineret/urban), og er dermed godt egnet til både hverdag og længere ture. *Rækkevidde påvirkes af mange variabler som køremønster, temperatur, lufttryk i hjulene og mere. Opgivet rækkevidde er baseret på WLTP målinger.

Læs mere om rækkevidde og forbrug

Vores forhandlere

Ønsker du at komme i kontakt med en af vores forhandlere?

Vi har forhandlere over hele landet. Klik her for at finde din nærmeste forhandler!

Forhandleroversigt

Bliv kontaktet

Ønsker du at få mere information om Maxus Euniq6? Udfyld skemaet herunder for at blive kontaktet af en af vores forhandlere.

Hvad er anmodningen?

Hvilken model?

Vælg en model

Vælg din forhandler

Vælg en forhandler

Vælg din forhandler

Vælg en forhandler

Jeg ønsker at blive kontaktet

Vælg hvorfor du ønsker kontakt

Dine kontaktoplysninger

Vi deler ikke din e-mail med andre, og du vil kun modtage oplysninger om Maxus fra vores forhandlere. Du kan læse mere om vores privatlivspolitik her.

Lej bilen via Rangeit

Lej en bil hos Rangeit og styrk den grønne linje!

Lej bilen via Rangeit