Euniq6 SUV

Euniq6 SUV MAX AF ALT

Euniq6 SUV er en elektrisk familiebil med max størrelse, max udstyr og max bagagerum. Prøvekør i dag!

Euniq6 SUV – Max af alt

Den elektriske Maxus Euniq6 SUV har et bagagerum der kan rumme 754 liter og er den perfekte familiebil. Maxus Euniq6 SUV kommer fra en af verdens største bilproducenter og vi har forhandlere i hele Danmark.

Max udstyr

Euniq6 leveres med en stor udstyrspakke inkluderet i prisen. Udstyrspakken byder blandt andet på Apple CarPlay, et stort elektrisk panorama soltag, atmosfærelys i 64 forskellige farver, trådløs mobilopladning, Keyless GO, 6-vejs elektronisk justering af førersædet og sort læderinteriør.

Bilen byder også på en lang række sikkerhedsfunktioner og førerassistentsystemer som giver sikker kørsel. Den leveres blandt andet med Adaptive Cruise Control, 360° parkeringskamera, Lane Change Assist, blindvinkelsadvarsel, automatisk nødbremsesystem, parkeringssensor foran og bag, elektronisk stabilitetskontrol og en række andre funktioner.

Privatleasing

Nu kan du lease din nye MAXUS EUNIQ6 SUV fra kr. 4.995,-* pr. mdr!

 

*Vilkår:

 • Gælder over 36 mdr. med 10.000 km. pr. år
 • Udbetaling: 9.995 kr.
 • Prisen er inkl. Type 2 ladekabel
 • Landsdækkende serviceaftale inkluderet i prisen

 

Kontakt din MAXUS forhandler for et tilbud!

Privatleasing med Drivalia
Privatleasing med Drivalia

Privatleasing via Drivalia Lease Danmark. Samlet betaling i perioden er inkl. afleveringsgebyr kr. 1.150. Priserne er inkl. etablerings- og leveringsomkostninger samt service i perioden. Priserne er eksklusiv dækaftale og forsikring med mindre disse ydelser er tilvalgt særskilt. Derudover er priserne altid eksklusiv brændstof og grøn ejerafgift.


Kaskoforsikring, positivkreditgodkendelse og betaling via Betalingsservice forudsættes. Ved leasingperiodens udløb returneres bilen til Drivalia Lease Danmark. Overkørte km. 1,50 kr.

 

Der tages forbehold for pris-, afgiftsændringer og trykfejl. Kampagnetilbuddet kan ikke kombineres med øvrige tilbud og er enkeltstående. Kampagnen er gældende så længe lager haves.

Max elbil for pengene

Euniq6 SUV er en elektrisk familiebil med max størrelse, max udstyr og max bagagerum. Prøvekør den i dag!

Max
Bagageplads
Max
Udstyrspakke
Max
Teknologi
 • Stor touch-skærm

  Det store touch-display indeholder en lang række funktioner og indstillinger som optimerer din køreoplevelse.

 • Trådløs mobilopladning

  Lad mobilen op imens du kører.

 • Panorama soltag

  Med et stort elektrisk panorama soltag fyldes bilen med naturlig lys og giver et godt udsyn.

 • Apple CarPlay

  Masser af udstyr og kvalitet for pengene.

GARANTI

Det skal være trygt at vælge elbil fra Maxus. Derfor sælges din nye Maxus Euniq6 SUV med nybilsgaranti på 5 år/100.000 km, og har en batterigaranti på hele 8 år/200.000 km.

MAX af alt

Max størrelse

Med Euniq6 SUV får du en gigantisk SUV med plads til alt du har brug for – og lidt til! Udvendig måler bilen 4735mm lang, 1860mm bred og 1736mm høj.  Akselafstand er på 2760mm og frihøjde på 190mm. På indersiden får du klassens største bagagerum på hele 754 liter, og pladsmangel vil derfor aldrig være en bekymring. Både førerhus og bagsæder byder på stor og rummelig plads, som giver god benplads og taghøjde for både chauffør og passagerer.

Max design

Der er ingen tvivl om at Euniq6 tiltrækker øjne på vejen. Den leveres med et moderne udtryk, flotte linjer og en sporty front, som udgør et lækkert og gennemført design. Bilen har blandt andet Full LED technology, 18’’ aluminiumsfælge og elektrisk panoramasoltag.

Farver

 • Hvid

 • Sort

 • Rød

 • Sølv

Galleri

Euniq6 SUV galleri

Rækkevidde og opladning

Batteri og opladning

Den store familiebil har en batteristørrelse på 70 kWh og kan lade fra 20-80% på 35 min. Den medfølgende brugermanual er på engelsk.

Læs mere om opladning

Rækkevidde og forbrug

Euniq6 SUV leveres med en opgivet rækkevidde fra 354-452* km (WLTP kombineret/urban), og er dermed godt egnet til både hverdag og længere ture. *Rækkevidde påvirkes af mange variabler som køremønster, temperatur, lufttryk i hjulene og mere. Opgivet rækkevidde er baseret på WLTP målinger. 

Læs mere om rækkevidde og forbrug

Vores forhandlere

Ønsker du at komme i kontakt med en af vores forhandlere?

Vi har forhandlere over hele landet. Klik her for at finde din nærmeste forhandler!

Forhandleroversigt

Bliv kontaktet

Ønsker du at få mere information om Maxus Euniq6? Udfyld skemaet herunder for at blive kontaktet af en af vores forhandlere.

Hvad er anmodningen?

Hvilken model?

Vælg en model

Vælg din forhandler

Vælg en forhandler

Vælg din forhandler

Vælg en forhandler

Jeg ønsker at blive kontaktet

Vælg hvorfor du ønsker kontakt

Dine kontaktoplysninger

Vi deler ikke din e-mail med andre, og du vil kun modtage oplysninger om Maxus fra vores forhandlere. Du kan læse mere om vores privatlivspolitik her.