T90 EV pickup

Maxus T90 EV Europas første elektriske pickup

Maxus T90 EV Pickup er kommet til Danmark! T90 EV er Europas første elektriske pickup.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få det seneste nyt om T90 EV Pickup og Maxus Danmark!

Europas første elektriske pickup

Maxus T90 EV er en stor, elektrisk pickup med fem sæder, et robust udseende og en fuldspækket udstyrsliste. Den leveres med en batterikapacitet på 88,5 kWh som giver en rækkevidde op til 471 km. Bilen kan klare 1.000 kg. nyttelast og er perfekt som både familiebil og livsstilsbil.

Bilen kan være vist med ekstraudstyr.

Udstyr og sikkerhed

På indersiden er T90 EV en godt udstyret pickup. Interiøret er rummelig og moderne, og er blandt andet udstyret med en 10,3” touchscreen, 6-vejs sædejustering for chauffør, 4-vejs sædejustering for frontpassager, 2-vejs-justerbart læderrat og Apple CarPlay.

Sikkerheden er også i top, og bilen leveres blandt andet med elektronisk stabilitetskontrol, bakkamera, parkeringssensor og Hill Decent Control.

Garanti

Det skal være trygt at vælge el-varebil fra Maxus. Derfor leveres alle el-biler med nybilsgaranti på 5 år/100.000 km, og batterigaranti på 8 år/200.000 km.

Batteri

Maxus T90 EV leveres med 88,5 kWt batterikapasitet. Bilen kan hurtiglades fra 20-80% på 45 minutter i normaltemperaturer med maks ladeeffekt på 80 kW.

T90 EV leveres med CCS-ladestandard.

Læs mere om opladning her

Rækkevidde og forbrug

Maxus T90 EV kommer med en opgivet rækkevidde fra 330-471 km* (WLTP kombineret/urban). Eftersom T90 EV er typegodkendt som en N1 varebil, er den WLTP-testet med tung last. Til sammenligning testes rene personbiler uden last og passagerer.

*Rækkevidde påvirkes af mange variabler som køremønster, temperatur, lufttryk i hjulene og mere. Opgivet rækkevidde er baseret på WLTP målinger.

Den medfølgende brugermanual er på engelsk.

 

 

Læs mere om rækkevidde og forbrug her

Galleri

Europas første elektriske pickup!

Farver

  • Blå

  • Orange

  • Sort

  • Grå

  • Hvid

Forhandlere

Ønsker du at komme i kontakt med en af vores forhandlere?

Vi har forhandlere over hele landet. Klik her for at finde din nærmeste forhandler!

Forhandleroversigt

Bliv kontaktet

Ønsker du at få mere information om Maxus T90 EV Pickup? Udfyld skemaet herunder for at blive kontaktet af en af vores forhandlere.

Hvad er anmodningen?

Hvilken model?

Vælg en model

Vælg din forhandler

Vælg en forhandler

Vælg din forhandler

Vælg en forhandler

Jeg ønsker at blive kontaktet

Vælg hvorfor du ønsker kontakt

Dine kontaktoplysninger

Vi deler ikke din e-mail med andre, og du vil kun modtage oplysninger om Maxus fra vores forhandlere. Du kan læse mere om vores privatlivspolitik her.