Bring vælger Maxus – Nu kører de grønne biler endnu grønnere

Den kendte logistikaktør Bring, styrker den grønne omstilling. Bring har valgt som en del af deres grønne forsyningskæde, at flere af deres biler nu skal køre på 100% el.

Som leverandør af elbiler er valget bl.a. faldet på Maxus. Autonorden har i samarbejde med Maxus Danmark stået for levering af el-bilerne. Fra og med i dag, 1. oktober er Brings pakkeleveringer Co2-fri i København, Valby, Frederiksberg, Glostrup, Greve, Ishøj, Brøndby, Rødovre, Tårnby og Dragør.

Maxus e-Deliver9: Stor elbil med lang rækkevidde

Mikkel Skjellerup (salgsdirektør hos Autonorden, red.) er naturligvis glad for, at Bring har valgt at indgå samarbejde med Autonorden i forhold til den grønne omstilling med køb af Maxus el-varevogne: ”Helt specifikt er der tale om den store kassebil e-Deliver9, som er en af de største modeller i segmentet, f.eks. med en lastekapacitet op til 1200 kg. Bring har valgt, at bilerne skal have skydedør i begge sider. Rækkevidden på batteriet er helt op til 353 km, og på 42 minutter kan det kraftige batteri på 88,55 kWt oplades op til 80%. Den samlede oplevelse af pris og kvalitet var også med til at Bring valgte netop e-Deliver9 modellen”, slutter Mikkel Skjellerup.

De seneste år har vi oplevet at flere og flere kunder efterspørger grønnere leveringer. Denne investering i flere eldrevne køretøjer er en vigtig brik i puslespillet for at gøre Danmark helt grøn, siger Johnnie Guldbrandt, distributionschef for Bring i Danmark.

Om Autonorden

Autonorden er autoriseret forhandler af Maxus, Nissan og Fiat. Virksomheden er grundlagt i 1958 og har til huse i Kastrup. For yderligere information kontakt: Mikkel Skjellerup tlf: 32476058. Msk@autonorden.dk

04/10/2021 07:28

Kontakt os

Ønsker du at komme i kontakt med os? Udfyld formularen nedenfor.

Hvad er anmodningen?

Vælg din forhandler

Jeg ønsker at blive kontaktet

Din anmodning

Dine kontaktoplysninger

Vi deler ikke din e-mail med andre, og du vil kun modtage oplysninger om Maxus Danmark fra vores forhandlere. Du kan læse mere om vores privatlivspolitik her.