Har du også ventet med at købe elbil? Eller har du måske en lille elbil, og en større benzin- eller dieselbil i baghånden, når du skal fragte mange mennesker og bagage? Så er MAXUS EUNIQ efterårets vigtigste bilnyhed til dig.

Du kender det sikkert. Du skal ud på en lang køretur og have masser af bagage med. En sommerhustur med hele familien – måske skal bedsteforældrene eller nogle af nabobørnene også med?

Til en sådan tur har du brug for både plads og rækkevidde. Det har indtil videre krævet en benzin- eller dieselbil. Og dette til trods for, at interessen for elbiler aldrig har været større. Derfor er efterårets store bilnyhed, at du ikke længere skal op i millionbilsklassen for at kunne køre turen på el.

Mød MAXUS EUNIQ. Ved bykørsel kan du køre op til 356 kilometer med f.eks. dansk vindenergi ”i tanken” og samtidig fragte syv personer og alt feriebagagen. I EUNIQ er der nemlig plads tilbage bag den tredje sæderække – og ovenikøbet, mulighed for at sætte en tagboks på.

Det bliver en ”gamechanger”

Hvis en familie på fire-fem personer har skullet på weekendtur, har det indtil nu været nødvendigt med en benzin- eller dieselbil. Mange som var tidligt ude med at anskaffe sig en lille elbil til f.eks. jobpendling, har måtte parkere den hjemme, når hele familien skulle på tur.

Maxus Euniq ændrer dette. Med fem sæder i brug, er der stadig masser af plads til bagagen, så prop bare hele sommerhusoppakningen ind i bilen.

– Vi glæder os virkelig meget til at lancere MAXUS EUNIQ i Danmark i December. Det er på alle mulige måder en stor bilnyhed og vil blive en «gamechanger» blandt de prismæssigt overkommelige elbiler, siger Steffen Vilstrup, Country Manager i MAXUS Danmark.


Hurtig og velkørende

Du tænker måske, at det med en stor bil som MAXUS EUNIQ’en vil føles som om, man kører rundt i en varevogn. Men her tager du fejl:

– EUNIQ har en kraftig elektrisk motor med 177 hk, og kræfterne er tilgængelige helt fra start. Den opleves derfor som meget kraftfuld, og har samtidigt et sikkert udsyn, forklarer Vilstrup.

Og selvom bilen er både stor og høj, gør placeringen af batteriet under gulvet, at den får et lavt tyngdepunkt:

– Det giver bilen sikre køreegenskaber og god komfort. EUNIQ kører helt klart som en personbil, forsikrer han.

Fuldt udstyret fra start

Nogle bilbutikker lokker med slagtilbud. Men forskellen mellem «fra-prisen» i annoncen til den pris, du ender på, når du har tilkøbt udstyr, kan hurtigt blive i hundredetusinde kroners-klassen. Sådan er det ikke hos MAXUS:

– Vi ved, at danskerne ønsker meget udstyr. Derfor har vi valgt at tilbyde EUNIQ med for eksempel panoramasoltag og lædersæder som standard, siger Vilstrup.

Det moderne sikkerhedsudstyr er naturligvis også på plads. Blandt meget andet finder du: nødbremseassistent, Lane Departure Warning System (LDW), der advarer, hvis bilen utilsigtet forlader vejbanen, og sensorer, der overvåger bilens blinde vinkler.


TRYGT VALG

MAXUS produceres af verdens 7. største bilproducent. I vores naboland Norge har virksomheden RSA importeret varebiler fra MAXUS siden 2017, og har blandt andet det norske postvæsen, Posten, som storkunde.

– Bilerne fra MAXUS har fungeret rigtig godt i Norge, og Posten er meget tilfredse. De har nu en del varebiler fra MAXUS i daglig drift, og flere er på vej, siger Vilstrup.

Han tilføjer, at batteriydelsen garanteres i 8 år/200.000 km.

– Tag kontakt med en af vores forhandlere for at få mere information om MAXUS.