Nu lancerer Maxus et nyt produkt til sortimentet - el-varebilen e-Deliver 9. Med god plads til last og god komfort for chaufføren i kombination med lang rækkevidde og et imponerende sikkerhedsniveau, er dette en el-varebil som imponerer i sin klasse.

Maxus har det sidste år for alvor sat sit præg i det danske marked for elektriske varebiler og har hurtigt markeret sig blandt de mest solgte Danske el-varebiler. e-Deliver 3 blev lanceret i fjor, og har haft stor succes. I slutningen af året 2020 gjorde Maxus også sin indtræden i personbil-markedet med den elektriske 7 sæders Maxus Euniq MPV. Nu ventes det at e-Deliver 9 vil blive en storsælger i den større el-varebilsklasse.

e-Deliver 9 har en imponerende rækkevidde på op til 296-353 km (WLTP kombineret/urban), afhængig af hvilken størrelse og batteripakke man vælger. Den leveres med et tidssvarende og stilrent udseende, et højt komfortniveau og en imponerende sikkerhedspakke. Interiøret prydes blandt andet af en 10.1” infotainmentskærm, 4 højttalere, bakkamera og tre sæder med god og behagelig komfort.

 

En el-varebil – mange muligheder

Størrelsesmæssig placerer den sig i samme segment som forgængeren Maxus EV80. Den er tilgængelig i to forskellige størrelser: 9,7 m³ og 11 m³.

Vælger du 11 m³ varerum har du mulighed for tre forskellige batteripakker (51,5 kWh, 72 kWh og 88,55 kWh), vælger du 9,7 m³ varerum har du mulighed for to forskellige batteripakker (51,5 kWh og 72 kWh). Med en nyttelast på optil 1.200 kg, anhængervægt på 1.500 kg og bagdøre med lav læssehøjde som kan åbnes 236 grader, er dette en effektiv og praktisk el-varebil, som gør dit job lettere.

Vælger du modellen med batterikapacitet på 51,5 kWt eller 72 kWt vil bilen lade fra 20%-80% på ca. 36 minutter, mens batteripakken med 88,5 kWt vil bilen lade fra 20%-80% på ca. 42 min. (DC lader)

Klasseledende sikkerhedsniveau

Maxus e-Deliver 9 leveres med et klasseledende sikkerhedsniveau man sjældent ser i varebil-segmentet. El-varebilen leveres med en ADAS sikkerhedspakke fuldspækket med avancerede sikkerhedsfunktioner som standard. Dette inkluderer blandt andet adaptive cruise control, blindzonevarsling, varsling af vognbaneskift, nødbremse-system, hele seks airbags, kollisionsvarsling og elektronisk stabilitetskontrol som hjælper chaufføren med at bevare kontrollen over bilen i krævende situationer. Dermed er din arbejdsdag bag rattet i de tryggeste hænder.

  

Fremtiden er elektrisk

Elbil-markedet har været i vækst de sidste år, men det er først nu tilbuddet er komplet, og der findes tilgængelige varebiler i alle størrelser. Stadig flere ser fordelene ved at vælge elektrisk fremfor fossildrevet varebil til sin drift, da der er betydelige summer at spare. Med reducerede brændstof- og service omkostninger og mulighed for at køre ind i byzoner, er der ingen tvivl om at fremtiden for varetransport vil blive mere og mere elektrisk. Fremfor alt viser du at din forretning tager ansvar for miljøet, ved at spare nær-miljøet for støj og C02.

Fossile varebiler har i mange år været en stor synder med CO2-udslip og massiv luftforurening i byerne. Maxus har som målsætning at bidrage til at stoppe lokal forurening, ved at tilbyde 0 Co2-køretøjer som tilfredsstiller dagens miljøkrav. Kravene fra offentlige instanser og private bedrifter om at anskaffe Co2-køretøjer, fremfor fossildrevne køretøjer, bliver stadig skærpet og dette gør Maxus til en attraktiv leverandør for både stat, kommune og private virksomheder.

Maxus – Electrifying the future.