Der er fart på den grønne omstilling og derfor har MAXUS leveret 16 elektriske busser til Danmarks største busselskab, VIKINGBUS, som har en klar målsætning om at være frontløber på den grønne omstilling. Alle busser er med 88,55 kWh batteri i N2 versionen med 13m³. Den elektriske e-Deliver 9 er blevet ombygget til bus i samarbejde med Vejstruprød Busimport, hvor busserne er blevet bygget med lift og med plads til 11 personer eller 7 personer og 2 kørestole. VIKINGBUS satser stort på bæredygtighed og investerer derfor millioner i fremtidens flåde, nemlig elbusser. De har som de første i Danmark investeret i eldrevne turistbusser, som lydløst skal suse rundt på de danske veje. Den store investering i elbusserne er dog kun en start, for VIKINGBUS har store ambitioner og har allerede planlagt flere investeringer i bæredygtige transportløsninger i fremtiden. VIKINGBUS investerede i marts 2022, som de første i Danmark, i fire eldrevne turistbusser, som skulle teste markedet og funktionaliteten af de eldrevne busser. Busserne fungerede upåklageligt og administrerende direktør i VIKINGBUS var så tilfreds med samarbejdet, at der straks blev investeret i lignende elbusser. ”MAXUS har leveret velkørende og fejlfri elbusser, og vi har siden den første levering været utrolig tilfredse med samarbejdet. Vi har en målsætning om, at ved udgangen af 2023 skal 20 procent af vores samlede vognpark være eldrevne, og derfor er vi glade for, at vi kan fortsætte samarbejdet med MAXUS i fremtiden,” siger Lars Larsen, COO i VIKINGBUS. ”Det er inspirerende for os at samarbejde med en virksomhed, som tør gå forrest og satse på den grønne omstilling. Vi ser frem til et stærkt samarbejde med VIKINGBUS og forventer meget for fremtiden,” siger Country Manager i RSA Danmark, Steffen Vilstrup. MAXUS Danmark ser frem til at se mange flere MAXUS elbusser på de danske veje. Om VIKINGBUS: VIKINGBUS er en dansk landsdækkende leverandør af mini-, rute og turistbuskørsel til kunder i Danmark og Europa inklusive rejsebureauer, private virksomheder, foreninger samt offentlige kunder, der serviceres inden for skolekørsel, handicap- og sygetransport samt rute- og bybuskørsel. Polaris ejer 60 pct. af selskabet mens de oprindelige stiftere ejer 40 pct. af selskabet. Læs mere på www.VIKINGBUS.dk

Der er fart på den grønne omstilling og derfor har MAXUS leveret 16 elektriske busser til Danmarks største busselskab, VIKINGBUS, som har en klar målsætning om at være frontløber på den grønne omstilling.

Alle busser er med 88,55 kWh batteri i N2 versionen med 13m³. Den elektriske e-Deliver 9 er blevet ombygget til bus i samarbejde med Vejstruprød Busimport, hvor busserne er blevet bygget med lift og med plads til 11 personer eller 7 personer og 2 kørestole.

VIKINGBUS satser stort på bæredygtighed og investerer derfor millioner i fremtidens flåde, nemlig elbusser. De har som de første i Danmark investeret i eldrevne turistbusser, som lydløst skal suse rundt på de danske veje. Den store investering i elbusserne er dog kun en start, for VIKINGBUS har store ambitioner og har allerede planlagt flere investeringer i bæredygtige transportløsninger i fremtiden.

VIKINGBUS investerede i marts 2022, som de første i Danmark, i fire eldrevne turistbusser, som skulle teste markedet og funktionaliteten af de eldrevne busser. Busserne fungerede upåklageligt og administrerende direktør i VIKINGBUS var så tilfreds med samarbejdet, at der straks blev investeret i lignende elbusser.

”MAXUS har leveret velkørende og fejlfri elbusser, og vi har siden den første levering været utrolig tilfredse med samarbejdet. Vi har en målsætning om, at ved udgangen af 2023 skal 20 procent af vores samlede vognpark være eldrevne, og derfor er vi glade for, at vi kan fortsætte samarbejdet med MAXUS i fremtiden,” siger Lars Larsen, COO i VIKINGBUS.

”Det er inspirerende for os at samarbejde med en virksomhed, som tør gå forrest og satse på den grønne omstilling. Vi ser frem til et stærkt samarbejde med VIKINGBUS og forventer meget for fremtiden,” siger Country Manager i RSA Danmark, Steffen Vilstrup.

MAXUS Danmark ser frem til at se mange flere MAXUS elbusser på de danske veje.

Om VIKINGBUS:

VIKINGBUS er en dansk landsdækkende leverandør af mini-, rute og turistbuskørsel til kunder i Danmark og Europa inklusive rejsebureauer, private virksomheder, foreninger samt offentlige kunder, der serviceres inden for skolekørsel, handicap- og sygetransport samt rute- og bybuskørsel. Polaris ejer 60 pct. af selskabet mens de oprindelige stiftere ejer 40 pct. af selskabet.

Læs mere på www.VIKINGBUS.dk