Om Maxus

SAIC Motor er producent og ejer af SAIC Maxus person- og varebiler, og er en af Kinas største bilproducenter. SAIC Maxus har skabt opmærksomhed i mange lande med sin innovative teknologi og langsigtede udviklingsfokus. Her kan du læse mere om selskabet.

Om Maxus Danmark

Maxus Danmark importerer elektriske biler fra MAXUS med et stort udvalg indenfor både person- og varebiler. SAIC Motor er producenten og ejeren bag SAIC Maxus person- og varebiler, og er en af Kinas største bilproducenter!

Maxus Danmark hører under bilimportøren RSA Danmark, med Manager Director, Steffen Vilstrup i spidsen. RSA Danmark er en filial af RSA Norge og importerer udelukkende elektriske biler.

Maxus Danmark havde sin indgang på det danske marked gennem RSA Danmark i sommeren 2020. Her startede de med at lancere den lille el-varebil e-Deliver 3, og nu er mange flere modeller kommet til. Maxus Danmark er meget stolte af den store fremgang der er på det elektriske bilmarked og ikke mindst interessen for MAXUS!

MAXUS – ELECTRIFYING THE FUTURE

Om SAIC Maxus

SAIC Motor – eller Shanghai Automotive Industry Corporation – er producenten og ejeren bag SAIC Maxus person- og varebiler.  I 2023 solgte SAIC Maxus totalt 203.567 biler, og har haft enorm vækst de sidste år. Sammenlignet med 2022 har SAIC Maxus opnået en vækst på 7%.  Selskabet blev grundlagt i 1958 og har gået fra at være et traditionelt industriselskab til at være en verdensomspændende leverandør af biler og mobilitetstjenester.

SAIC Maxus er datterselskab af SAIC Motor og blev etableret d. 21. marts 2011. Maxus kom på det norske marked gennem importøren RSA i 2018. I hjemlandet producerer og sælger SAIC Maxus både SUV’er, pickups, MPV’er samt små og mellemstore varebiler. På verdensbasis dækker SAIC Maxus hele 42 lande.

Innovation og udvikling

SAIC Motor har udarbejdet en udviklingsstrategi som har resulteret i stor vækst – særligt inden for elbiler og ladbare hybrid-biler. Ved at være en aktør der tidligt ser udviklingstendenser rettet mod innovativ elektricitet, vil eksporten blive en større del af af virksomheden. Fra hovedsageligt at sælge biler til det kinesiske marked, bliver andelen af eksporten til andre lande større. I 2019 eksporterede SAIC Motors hele 350.000 biler, og er dermed Kinas største bilproducent indenfor eksport.

Meget af SAIC Motor succes er et resultat af selskabets store fokus på forskning og udvikling. De har som mål at være en central del af det internationale bilmarked og dermed skabe et stærkt brand uden for Kinas grænser. På verdensplan er SAIC Motor den syvende største bilproducent og kendetegnes for at være en fremadstormende producent med fokus på udvikling og innovation.

SELSKABETS VÆRDIER

SAIC Motor kerneværdier: Integritet – ansvarlighed og samarbejde – innovation – viljestyrke og vindermentalitet. Disse kerneværdier påpejer SAIC Motor fremtidige mål om at være langt fremme i teknologi og udvikling med stærkt fokus på innovationer inden for elektrificering, deling og internationalisering.

Maxus i Norden

RSA blev importør for SAIC Motor på det nordiske marked i 2018, og importerer idag helelektriske Maxus person- og varebiler til Danmark, Norge, Sverige, Finland, Grønland, Island og Færøerne. Maxus er på kort tid blevet en solid konkurrent på det nordiske el-varebilmarked, og har opbygget et stærkt forhandlernetværk på hele 130 forhandlere over hele Norden. Maxus har i de seneste år haft stor succes i alle landene, og er blandt de mest solgte elektriske varebiler i Norden.

Idag består det norske sortiment af både elektriske person- og varebiler. Varebilssortimentet har et bredt udvalg med en varerumsvolume der strækker sig fra 2,2 m3 – 20 m3. Maxus har en aggressiv produktudvikling, noget som gør at mærket vil styrke sin position i både elektriske personbiler og varebiler i de kommende år.

Bliv kontaktet

Ønsker du at få mere information om Maxus? Udfyld skemaet herunder for at blive kontaktet af en af vores forhandlere.

Vælg din forhandler

Vælg en forhandler

Jeg ønsker at blive kontaktet

Vælg hvorfor du ønsker kontakt

Dine kontaktoplysninger

Vi deler ikke din e-mail med andre, og du vil kun modtage oplysninger om Maxus fra vores forhandlere. Du kan læse mere om vores privatlivspolitik her.