Frihed til at køre og lade som du vil

Maxus og Clever samarbejder om brugervenlige ladeløsninger, som passer dig. Når du køber en ny elbil fra Maxus, får du mulighed for at lade ubegrænset, hvor og når du vil, for et fast beløb om måneden. Clever installerer en ladeboks i dit hjem, som du kan lade på ubegrænset, og du har samtidig fri adgang til hele Clevers netværk af offentlige ladepunkter. Du kan også betale fra gang til gang, hvis du ikke ønsker et abonnement. Clever har løsninger, der passer til alle, så du altid har opladning lige ved hånden.

Bestil dit Clever-abonnement når du køber ny elbil hos din Maxus-forhandler.

Clever Unlimited

Clever Unlimited er løsningen skabt for dig, som ønsker at lade både hjemme og på farten. Med Clevers ladeboks installeret hjemme, kan du stå op til et fuldt batteri hver dag. Og du kan samtidig frit benytte dig af hele Clevers offentlige ladenetværk, når du er ude. Alt dette til en fast månedlig pris, så du ikke skal bekymre dig om opladning.

Clever Unlimited Network

Clever Unlimited Network er løsningen til dig, der eksempel bor i lejlighed, og ikke ønsker eller har mulighed for at få installeret en ladeboks. Med et Clever Unlimited Network-abonnement får du ubegrænset opladning på hele Clevers ladenetværk til en fast månedlig pris. Du får en ladebrik fra Clever, som du kan bruge til at lade på hele Clevers offentlige ladenetværk – også på lynladestationer. Du kan altid finde den nærmeste ledige lader i Clevers app eller på clever.dk.

 

Clevers ladenetværk

Med et Clever-abonnement kan du nyde godt af Clevers store ladenetværk, der hele tiden udbygges. Du finder Clevers ladepunkter langs motorvejene, i byerne, ved indkøbscentre, i parkeringshuse og mange flere steder. Og der kommer flere til. Er du i tvil om, hvor den nærmeste ledige lader er, kan du hurtigt finde den i Clevers app eller på ladekortet på Clevers website.  

Installation af ladeboks

Når du køber ny elbil fra Maxus, kan du bede din Maxus-forhandler om at bestille et Clever Unlimited-abonnement for dig. Herefter sørger Clever for at installere ladeboksen hos dig og sikrer, at du kommer godt i gang. Clever hjælper også med kundesupport døgnet rundt, hvis du har problemer med ladeboksen. Installation af ladeboksen betaler du for separat.

Da du betaler for ubegrænset opladning hver måned, tilbagebetaler Clever for den mængde strøm, du har brugt til opladning på ladeboksen hjemme. Det sker helt automatisk hvert kvartal efter gældende tilbagebetalingssats.