OPLADNING MED LADEBOKS

Den bedste måde at oplade din elbil på er ved hjælp af en ladeboks. En sådan oplader tilsluttes let til bilens ladestikdåse. Maxus samarbejder med Clever, der tilbyder ubegrænset opladning på ladeboks hjemme for en fast månedlig pris. Så kan du lade alt det, du vil, og starte hver dag på et fuldt batteri.

Et ladekabel fører vekselstrøm frem og bruger køretøjets indbyggede oplader (OBC) til at oplade batteriet i køretøjet. En nødoplader kan anvendes i en almindelig 230 volts stik.

Nødopladeren fra Maxus anbefales ikke til daglig opladning af bilen, men kun til sjældne lejligheder.

OPLADNING MED HURTIG OPLADER

Den absolut hurtigste måde at oplade din elbil på, er ved hjælp af en hurtigoplader. Disse opladere kræver en kraftig strømforsyning og er normalt ikke noget, der er relevant at installere på dit eget system.

Disse opladere har indbyggede AC / DC-omformere og afgiver jævnstrøm direkte til køretøjets batteri. Mængden af ​​strøm, der kan modtages, varierer fra bil til bil. Alle køretøjer fra Maxus har mulighed for at bruge hurtigopladere med CCS-standarden.

Med et Clever-abonnement får du adgang til hurtigtopladning via Clevers offentlige ladenetværk.

Vil du vide mere om opladning med Clever til din Maxus elbil?

Hvad er anmodningen?

Hvilken model?

Vælg din forhandler

Vælg din forhandler

Jeg ønsker at blive kontaktet

Din anmodning

Dine kontaktoplysninger

Vi deler ikke din e-mail med andre, og du vil kun modtage oplysninger om Maxus Danmark fra vores forhandlere. Du kan læse mere om vores privatlivspolitik her.