Service og udstyr

Vi har samlet den vigtigste information omkring service og udstyr her:

Service

Service

Det kan betale sig at vælge et Maxus værksted til at udføre servicen – fordi det er os som kender din MAXUS bedst!

Læs mere om service på din Maxus

Forlænger bilens levetid

På et autoriseret Maxus værksted møder du specialister på Maxus og din bil får originale dele. Disse dele sikrer at bilen beholder sin originale kvalitet og forlænger både levetid og pålidelighed. Hvis du lader service og reparationer blive udført på dit autoriserede Maxus værksted, er tilliden til bilen som brugt bare større! Med andre ord sikrer du en større brugtvognsværdi når du køber din næste Maxus (din næste bil)

Undgå uoriginale bildele

I den sidste tid har der været en stigning af uoriginale bildele. Undgå derfor at købe bildele på billige hjemmesider, af privatpersoner eller i andre uautoriserede kanaler. Bruger du et autoriseret Maxus værksted, bliver din bil vedligeholdt efter fabrikkens specifikationer og delene er i henhold til fabrikkens krav.Service på din Maxus bør udføres jævnligt. Vi opfordrer alle Maxus-ejere til at vedligeholde bilen hos et autoriseret Maxus værksted, med originale Maxus-dele. Har du spørgsmål om serviceinterval på din bil, tag kontakt med dit værksted.

Udstyr

Tagbøjler

Med tagbøjler kan du enkelt maksimere bilens lastekapacitet og have mere udstyr med som tagboks, ski, cykler, kajak, stiger og andet.

Anhængertræk

Anhængertræk på bilen har flere fordele og er for mange en absolut nødvendighed.

Læs mere

Opladning

Ladekabler

Du kan oplade elbilen hjemme og ude med normalladning. Vi har Mode-2 ladekabel (Schucko/nødlader) og Mode-3 ladekabel til din Maxus. Mode 2-ladekabel bruges i normal stikkontakt, mens Mode 3-ladekabel (med Type 2-kontakt i begge ender) benyttes på offentlig eller privat ladestation.

Ladestation

Ved hjemmeladning vælger de fleste en ladeboks for enkel, sikker og hurtig opladning. Vi har et samarbejde med PowerFuel der tilbyder forskellige ladeløsninger.

Bliv kontaktet

Ønsker du at få mere information om Maxus? Udfyld skemaet herunder for at blive kontaktet af en af vores forhandlere.

Hvad er anmodningen?

Hvilken model?

Vælg en model

Vælg din forhandler

Vælg en forhandler

Vælg din forhandler

Vælg en forhandler

Jeg ønsker at blive kontaktet

Vælg hvorfor du ønsker kontakt

Dine kontaktoplysninger

Vi deler ikke din e-mail med andre, og du vil kun modtage oplysninger om Maxus fra vores forhandlere. Du kan læse mere om vores privatlivspolitik her.