Service

Det kan betale sig at vælge et Maxus værksted til at udføre servicen – fordi det er os som kender din MAXUS bedst!

Forlænger bilens levetid

På et autoriseret Maxus værksted møder du specialister på Maxus og din bil får originale dele. Disse dele sikrer at bilen beholder sin originale kvalitet og forlænger både levetid og pålidelighed.

Næste ejer har større tillid til en originalt serviceret Maxus

Hvis du lader service og reparationer blive udført på dit autoriserede Maxus værksted, er tilliden til bilen som brugt bare større!

Med andre ord sikrer du en større brugtvognsværdi når du køber din næste Maxus (din næste bil)

Undgå uoriginale bildele

I den sidste tid har der været en stigning af uoriginale bildele. Undgå derfor at købe bildele på billige hjemmesider, af privatpersoner eller i andre uautoriserede kanaler. Bruger du et autoriseret Maxus værksted, bliver din bil vedligeholdt efter fabrikkens specifikationer og delene er i henhold til fabrikkens krav.

Bestil service

Service på din Maxus bør udføres jævnligt. Vi opfordrer alle Maxus-ejere til at vedligeholde bilen hos et autoriseret Maxus værksted, med originale Maxus-dele. Har du spørgsmål om serviceinterval på din bil, tag kontakt med dit værksted.

Kontakt forhandler

For at bestille service, kontakt dit Maxus værksted ved hjælp af kontaktskemaet herunder eller fin nærmeste forhandler her.

Vælg din forhandler

Vælg en forhandler

Jeg ønsker at blive kontaktet

Vælg hvorfor du ønsker kontakt

Dine kontaktoplysninger

Vi deler ikke din e-mail med andre, og du vil kun modtage oplysninger om Maxus fra vores forhandlere. Du kan læse mere om vores privatlivspolitik her.