e-Deliver 7

e-Deliver 7 Vi introducerer varebilen e-Deliver 7

Mød e-Deliver 7 - en ny elektrisk varebil fra Maxus. Med en rækkevidde fra 364-524 km (WLTP kombineret/by) er e-Deliver 7 ideel til en lang række kommercielle anvendelser.

e-Deliver 7 kommer til Danmark!

Uanset om du flytter varer, udstyr eller gods, tilbyder e-Deliver 7 styrken og evnen til effektivt at opfylde dine krav. Med en imponerende nyttelastkapacitet på 1.055 kg, en trailerkapacitet på 1500 kg og en rækkevidde fra 364-524 km (WLTP kombineret/by) løfter dette elektriske erhvervskøretøj effektivitet og alsidighed til nye højder.

 

Klar til forudbestilling snart. Priserne kommer.

Specifikationer

Nyttelast1.055 kg
Anhængervægt1.500 kg
Batteri88 kWh
Varerumsvolume6,7 m3
Sæder3
Rækkevidde364-524 (WLTP kombineret/by)
Længde5364 mm
Bredde2030 mm
Højde1990 mm
Akselafstand3366 mm

Den ultimative arbejdsbil

e-Deliver 7 er en moderne el-varebil med rummelig plads og fleksible løsninger. Den futuristiske og aerodynamiske front er ikke kun æstetisk tiltalende, men bidrager også til øget effektivitet.

6,7 m3
Varerum
2
Sidedøre
3
Sæder

GOD KOMFORT I ARBEJDSDAGEN

Oplev ægte komfort hele arbejdsdagen. På indersiden af ​​e-Deliver 7 er der god plads og god komfort for både fører og medpassagerer med komfortable sæder og moderne teknologi.

12,3"
Touch skærm
Apple
CarPlay
Justerbare
sæder
 • Tre sæder

  Med plads til tre passagerer giver den tilstrækkelig plads til både føreren og medpassagererne uden at gå på kompromis med komforten. Det justerbare forsæde kommer med armlæn, varme og lændestøtte.

 • Apple Carplay og Android Auto

  Den 12,3'' store touchskærm er kompatibel med både Apple CarPlay og Android Auto, og giver både fuld kontrol og underholdning gennem hele arbejdsdagen.

 • Infoskærm til fører

  Infoskærmen på 4,2” giver nem adgang til blandt andet rækkevidde og ladeinformation.

BATTERI, OPLADNING OG RÆKKEVIDDE

Batteriet på 88 kWh giver e-Deliver 7 en rækkevidde på 364-524 km (WLTP kombineret/urban) på en enkelt opladning, mens understøttelse af 3-faset opladning muliggør op til 11 kW ladeeffekt ved AC-opladning.

På DC-opladning kan den oplades fra 20-80 % på 43 minutter.

 

SIKKERHED I FOKUS

Med en kombination af avancerede sikkerhedsteknologier og førerassistentsystemer, giver e-Deliver 7 chauffør og passagerer en mere sikker og afslappet køreoplevelse

Avancerede
Sikkerhedssystemer
360 graders
Kamera
 • Autonomous Emergency Braking

  Med Autonomous Emergency Braking bruges de forreste og bageste sensorer til at registrere forhindringer i nærheden af køretøjet.

 • Adaptiv fartpilot

  Adaptiv fartpilot med Stop & Go bruger radarer til at hjælpe bilen med at holde samme hastighed som det forankørende køretøj samt automatisk bremsning/acceleration.

 • Blind spot warning

  Blind Spot Monitoring bruger sensorer til at registrere nærgående køretøjer i sidespejlets blinde vinkel og advarer føreren om en kollisionsfare.

 • Lane Keep Assist

  Lane Keep Assist (LKA) bruger sensorer til at bestemme køretøjets position og overtager kontrollen, hvis bilen er på vej ud af vognbanen.

 • Advarsel for krydsende trafik bagved

  Ved hjælp af sensorer får føreren besked, hvis der registreres køretøjer eller fodgængere, når bilen bakker.

 • Backup-kamera

  Med backup-kameraer både foran og bagpå kan du nemt navigere i selv de mest trange parkeringspladser.

Galleri

Garanti

Det skal være sikkert at vælge en elektrisk varebil fra Maxus. Derfor bliver alle Maxus e-Delivers leveret med en nybilsgaranti på 5 år/100.000 km, og en batterigaranti på hele 8 år/160.000 km.

Kontakt

Vil du have mere information om e-Deliver7? Udfyld kontaktskemaet under.

Hvad er anmodningen?

Hvilken model?

Vælg en model

Vælg din forhandler

Vælg en forhandler

Vælg din forhandler

Vælg en forhandler

Jeg ønsker at blive kontaktet

Vælg hvorfor du ønsker kontakt

Dine kontaktoplysninger

Vi deler ikke din e-mail med andre, og du vil kun modtage oplysninger om Maxus fra vores forhandlere. Du kan læse mere om vores privatlivspolitik her.