Tidenes største Maxus-forsendelse med hele 1.000 elektriske person- og varebiler ankom til Drammen Havn i denne weekend; 500 stk. af den nye personbil MAXUS EUNIQ MPV, og 500 stk. af el-varebilen MAXUS e-Deliver 3.

Frem til nu har MAXUS haft stor succes med el-varebiler i det nordiske markede, og nu får de endelig selskab af den elektriske personbil MAXUS EUNIQ MPV. Med en rækkevidde på op til 260 km (kombineret) (356 km city)(WLTP), 7-sæder, god bagageplads og mulighed for både tagbøjler og anhængertræk, ligger alt til rette for at den praktiske el-bil bliver lige så godt modtaget som el-varebilerne.

El-varebilen MAXUS e-Deliver 3 blev lanceret for det nordiske marked i sommer, og siden da er der blevet solgt over 1.000 biler i Norden. MAXUS EUNIQ MPV har forhåndssolgt over 400 biler.

-Flere og flere mennesker er ved at opdage fordelene ved at vælge en elbil, og markedet vokser hurtigt, både i passager-og varevogns segmentet. For varevogne er der ekstra mange fordele- ikke alene sparer du brændstof, service og parkeringsomkostninger, du kan også med fordel give firmaet en mere grøn profil, til glæde for nye og gamle kunder. Vi har fyldt vores lagre og har biler til rådighed for hurtig levering af begge modeller. I modsætning til andre bilproducenter, hvor der er betydelig usikkerhed omkring adgang til biler og batteriproduktion, vil MAXUS være i stand til at tilbyde næsten ubegrænset adgang til både bil-og batteriproduktion, siger Country Manager i MAXUS Danmark, Steffen Vilstrup.