En række nye elbil modeller ruller om kort tid ud på de danske veje med Maxus-logo på fronten. Bag de nye elbiler står importøren RSA Danmark, der netop har indgået et strategisk samarbejde med forsikringsselskabet If.

Interessen for elbiler vokser støt, og Maxus introducerer nu sig sit program af varebiler og personbiler med god rækkevidde via sit danske netværk af forhandlere. Maxus er datterselskab af SAIC, der er Kinas største og verdens syvendestørste bilproducent. SAIC producerer årligt syv millioner biler.

Store ambitioner

Importøren RSA Danmark har i valget af samarbejdspartner lagt særlig vægt på Ifs mangeårige erfaringer med langsigtede bilmærkesamarbejder.

”Vi har store ambitioner for det danske marked og forventer, at Maxus bliver fulgt op af yderligere mærker, som skal introduceres på det danske marked. Vi har søgt en seriøs samarbejdspartner, som kan dokumentere gode resultater og som forstår behovene hos både os og vores kunder. Det er vi overbeviste om, at vi får med If”, siger Country Manager Steffen Vilstrup, RSA Danmark.

Fra forsikringsselskabet siger leder af If Mobility Danmark, Jonas Hørdam:
”RSA og deres modelprogram med elektriske person- og varebiler er rigtig interessant for både kunderne, bilbranchen og If. Vi er glade for samarbejdet med et 100% el-bilmærke og for sammen at kunne levere en attraktiv pakkeløsning til elbil køberne”.

”If har allerede et meget velfungerende samarbejde med de fleste af de forhandlere, som nu også får Maxus i deres sortiment. Derfor kan vi levere både en attraktiv forsikringsløsning og et køreklart setup til Maxus fra dag ét”, siger Jonas Hørdam.

Over hele Norden

Maxus har været på det nordiske marked siden 2018, og er bl.a. udbredt i Norge, hvor IKEA bruger varebilen Maxus EV80 til hjemmeleveringer i Oslo-området. I Danmark introducerede Maxus sidste år personbilen Euniq MPV med 7 sæder og rækkevidde op til 356km fra 359.900 kroner. Bilerne forhandles via 32 danske forhandlere.