Den kendte logistikaktør Bring, styrker den grønne omstilling. Bring har valgt som en del af deres grønne forsyningskæde, at flere af deres biler nu skal køre på 100% el.

Som leverandør af elbiler er valget bl.a. faldet på Maxus. Autonorden har i samarbejde med Maxus Danmark stået for levering af el-bilerne. Fra og med i dag, 1. oktober er Brings pakkeleveringer Co2-fri i København, Valby, Frederiksberg, Glostrup, Greve, Ishøj, Brøndby, Rødovre, Tårnby og Dragør.

Maxus e-Deliver9: Stor elbil med lang rækkevidde

Mikkel Skjellerup (salgsdirektør hos Autonorden, red.) er naturligvis glad for, at Bring har valgt at indgå samarbejde med Autonorden i forhold til den grønne omstilling med køb af Maxus el-varevogne: ”Helt specifikt er der tale om den store kassebil e-Deliver9, som er en af de største modeller i segmentet, f.eks. med en lastekapacitet op til 1200 kg. Bring har valgt, at bilerne skal have skydedør i begge sider. Rækkevidden på batteriet er helt op til 353 km, og på 42 minutter kan det kraftige batteri på 88,55 kWt oplades op til 80%. Den samlede oplevelse af pris og kvalitet var også med til at Bring valgte netop e-Deliver9 modellen”, slutter Mikkel Skjellerup.

De seneste år har vi oplevet at flere og flere kunder efterspørger grønnere leveringer. Denne investering i flere eldrevne køretøjer er en vigtig brik i puslespillet for at gøre Danmark helt grøn, siger Johnnie Guldbrandt, distributionschef for Bring i Danmark.

Om Autonorden

Autonorden er autoriseret forhandler af Maxus, Nissan og Fiat. Virksomheden er grundlagt i 1958 og har til huse i Kastrup. For yderligere information kontakt: Mikkel Skjellerup tlf: 32476058. Msk@autonorden.dk