Maxus Nordics Summit er blevet arrangeret for første gang!

Forrige uge blev Maxus Nordics Summit for første gang arrangeret på et snedækket Norefjell, med Maxus-forhandlere fra både Danmark, Norge, Sverige, Finland, Island og Polen. 200 Maxus-sælgere var tilmeldt, og efter næsten to år med corona-pandemi og meget få sociale arrangementer, er dette første gang at Maxus-forhandlere på tværs af landegrænserne fik anledning til at træffe hinanden.

Maxus har i de sidste år haft enorm vækst på det nordiske elbil-marked, med stadig nye salgsrekorder, større markedsandele, samt et voksende forhandlernetværk. I oktober 2021 var Maxus det største el-varebilmærke i både Danmark, Sverige og Island, mens Maxus Norge tog en god andenplads. Maxus er dermed på kort tid blevet en solid aktør på det nordiske elbil-marked.

 

Lancering af Euniq6 SUV

Højdepunktet på Maxus Nordics Summit var lanceringen af den helt nye Maxus Euniq6 SUV. Foran en fyldt festsal blev Euniq6 SUV afsløret og Maxus-forhandlerne fik endelig anledning til at se den store SUV på nært hold.

Dette er en SUV der leverer max af alt det en familiebil bør indeholde – max bagagerum (754 liter), max udstyr, max størrelse, max komfort – kort fortalt max el-bil for pengene. Under afsløringen blev det informeret at Euniq6 SUV er leveringsklar fra marts 2022, men at den kan forhåndsbestilles nu.

Også el-pickupen Maxus T90 blev for første gang vist til arrangementet. Denne forventes at komme til Danmark i løbet af fjerde kvartal 2022.