Tidligere i år blev den helt nye og intelligente MIFA-platform for Maxus lanceret på Shanghai Auto Motorshow, og i forrige uge blev den elektriske luksus-MPV, MIFA 9 lanceret på Guangzhou Auto Show.

Den 19. November blev den første helelektriske luksus-MPV fra SAIC Maxus, MIFA 9, lanceret under Guanqzhou Auto Show 2021. Dette er en helt ny, stor familiebil med det nyeste teknologi, og er i tillæg leveres den med eksklusive detaljer.
I mange år har Maxus arbejdet på at udvikle en standardplatform til fremtidige elektriske modeller. Den nye, helelektriske MIFA-platform (Maxus Intelligent Flexible Architecture) er en fleksibel standardplatform som muliggør elektrifisering på tværs af køretøjer, som for eksempel pickup-er, varebiler, MPV-er og andre personbiler. MIFA 9 er en af de første biler som er baseret på den nye og fremtidige platform.


En stor, højteknologisk familiebil

MIFA 9 er en stor familiebil i fuld størrelse (5370mm lang, 2000mm bred og 1840mm høj), og har derfor rigtig god plads. Den leveres med forskellige siddeløsninger, og har god plads til både chauffør og passagerer. Alle bilens sæder har 6-vejs elektronisk justering og kan opvarmes. Og ikke nok med det – sæderne har også massagefunktion, så man får en afslappet og behagelig køretur!
På ydersiden har bilen et skarpt udtryk, på samme måde som indeni bilen. Ved udvikling af MIFA 9 var målet at skabe en højteknologisk og luksuriøs rumskib-agtig atmosfære, så bilen er fyldt med højteknologi og underholdningsudstyr. Ved at integrere flere skærme i bilen, får man en mere interaktiv oplevelse under kørsel.
Det forventes at MIFA 9 lanceres i Danmark i 4. kvartal 2022.

  
Maxus kommer med hele ti nye elektriske modeller de næste tre år

SAIC Maxus har en fremtidsrettet og aggressiv strategi for at være blandt de ledende aktører inden for produktion af elektriske køretøjer. For at leve op til den store efterspørsel efter elektriske biler på bilmarkedet, samt konkurrere i high-end-segmentet, planlægger SAIC Maxus at lancere hele 10 nye elektriske bilmodeller i løbet af de næste tre år. Maxus vil bidrage til at realisere visionen om mindre CO2-udslip og en grønnere fremtid.