Nu lanceres familiebilen Euniq5 med større batteri, længere rækkevidde og 6 sæder. Bilen er også mulig at ombygge til VAN.

Da Maxus Euniq5 MPV – 7 sæder blev lanceret på det danske marked, var det et længe ventet behov for mange familier, da kombinationen af nok bagageplads, længere rækkevidde og elektrisk fremdrift tidligere har været biler i millionklassen. Senere blev den også lanceret som VAN.

Nu udvides sortimentet med Maxus Euniq5 – 6 sæder. Og ikke nok med det – den får også et større batteri samt længere rækkevidde.

Rækkevidden på Euniq5 – 6 sæder er opgivet til 345-420 km (WLTP kombineret/urban). Den har en 70 kWt batteripakke og kan hurtiglades (DC-lading) fra 30-80% på 35 minutter.

Bilen leveres med 2+2+2-sæderækker, noget som giver god plads og rigtig god komfort for både chauffør og alle passagerer. Bagagepladsen er stor og rummelig. De to bagerste sæder kan enkeltvis lægges ned hvis du får brug for endnu mere plads.

Som tidligere har bilen en godt udstyret standardpakke, som bl.a. indeholder Apple CarPlay, panorama soltag, trådløs mobillader og en veludstyret sikkerhedspakke, som gør køreturen mere sikker. Den kan også leveres med ekstraudstyr som tagboks og anhængertræk.

-Euniq5 – 6 sæder er en praktisk og fleksibel el-bil som leverer mange af de egenskaber danske familier efterspørger. Med en rækkevidde på op til 420 km, er dette en familiebil der kan fungere til både weekendture og hverdagsture. De første biler af denne udgave vil komme til Danmark i løbet af januar, og vil være leveringsklar hurtigt, siger Country Manager i Maxus Danmark, Steffen Vilstrup.

   

Tilbydes også som VAN

Den nye udgave af Euniq5 komplementerer ikke bare udvalget af personbiler - den komplementerer også sortimentet af elektriske varebiler. Den nye udgave af Euniq5 vil nemlig også være mulig at ombygge til VAN. Det opgraderede batteri vil gøre bilen til en meget relevant arbejdsbil for dem som ønsker en fleksibel varebil med personbilkomfort og en længere rækkevidde i arbejdsdagen.

Maxus er allerede blevet en vigtig aktør på det danske elbilmarked og var i 2021, Danmarks mest solgte el-varebil!

Euniq5 – 6 sæder vil have en vejledende pris fra kr. 409.900,-.

Bilerne er leveringsklare.

   
   

Om SAIC Maxus

SAIC Maxus (SAIC Maxus Automotive) er et van-mærke ejet af det kinesiske selskab SAIC Motors. SAIC Motor - eller Shanghai Automotive Industry Corporation - er producent og ejer af SAIC Maxus’ person- og varevogne, og er Kinas største børsnoterede bilproducent. I 2020 solgte de hele 5,6 millioner biler alene i Kina og har haft enorm vækst i de senere år. Virksomheden blev grundlagt i 1958 og er gået fra at være en traditionel industrivirksomhed til at blive en verdensomspændende leverandør af biler og mobilitetstjenester. På verdensplan rangerer SAIC Motors som den syvendestørste bilproducent og er kendetegnet ved at være en fremadrettet producent med fokus på udvikling og innovation.

SAIC Maxus blev grundlagt i 2011 og har været på det nordiske marked siden 2018. Siden da har mærket haft succes i alle de nordiske lande, og er blandt de bedst sælgende elbiler i de nordiske lande. RSA er i dag importør af Maxus til Danmark, Norge, Sverige, Finland, Polen, Island, Færøerne og Grønland.