2021 blev året hvor Maxus for alvor blev sat på Danmarkskortet som en af de vigtigste aktører for elektriske erhvervskøretøjer i Danmark.

Maxus sluttede 2021 på toppen! 2021 blev året hvor Maxus blev Danmarks mest solgte el-varebil! Der er store forventninger til 2022 og salget af elektriske varevogne forventes at stige i 2022.

Totalt blev der i 2021 indregistreret 1.451 elektriske varebiler, hvilket giver Maxus en markedsandel på 22,33%.

-Vi er stolte og taknemlige for tilliden fra både kunder, forhandlere og samarbejdspartnere. Vi havde høje forventninger til salget af vores elektriske varebiler og vi er glade for at MAXUS er blevet så stor en succes, siger Country Manager i Maxus Danmark, Steffen Vilstrup.

 

Flere modeller på vej

Maxus udvider modelprogrammet med flere forskellige modeller.

De første Euniq6 SUV lander i Danmark til marts. Bilen kan bestilles som almindelig 5 personers bil samt ombygget som varebil.

I løbet af Q1 vil man kunne bestille e-Deliver 9 N2 samt e-Deliver 9 Chassis N2. Bilerne leveres løbende.

I 2022 vil den elektriske Maxus T90 pickup blive lanceret i Danmark. Dette forventes at blive i løbet af fjerde kvartal 2022.

 

Om RSA

RSA Danmark er et delvis danskejet datterselskab af RSA i Norge, med Country Manager Steffen Vilstrup i spidsen. RSA har hovedsæde i Drammen og er aktiv som bilimportør i hele norden. Som en privatejet virksomhed med historie fra 1936, har RSA udviklet stærke mærker på de skandinaviske markeder. Med samarbejdet mellem RSA og Maxus, har virksomheden taget et skridt ind i bilindustriens fremtid med implementeringen af den elektriske serie af nuværende og fremtidige modeller. RSA har allerede opbygget et forhandlernetværk for Maxus, der spænder over alle de nordiske lande og konstant vokser med nye forhandlere. Læs mere på rsa.no