RSA Danmark søger den næste generation af kvalificerede erhvervsrådgivere til at repræsentere MAXUS og fremtidige brands.

Vil du være en del af omstillingen til fossilfri mobilitet og samtidig få branchens eneste målrettede salgsuddannelse indenfor elektriske varebiler?

RSA Danmark tilbyder nu et trainee-forløb med en skræddersyet uddannelse og karriere indenfor salg af fossilfrie varebiler.

Det opleves at det er svært at rekruttere kvalificeret arbejdskraft inden for salg af erhvervskøretøjer og RSA Danmark vil derfor sikre en fremtid med kvalificerede erhvervsrådgivere der kan repræsentere MAXUS og fremtidige brands, siger Country Manager Steffen Vilstrup.

Info om uddannelsen

Uddannelsen baseres på trainees, som ansættes i et 3-års uddannelsesforløb med skiftevis skoleophold og praktik hos forhandler. Uddannelsen foregår på Business Center Syd i Sønderborg og er inddelt i 7 moduler.

Læs mere om uddannelsen her: www.rsaprofessional.dk

  

Om RSA

RSA Danmark er et delvis danskejet datterselskab af RSA i Norge, med Country Manager Steffen Vilstrup i spidsen. RSA har hovedsæde i Drammen og er aktiv som bilimportør i hele norden. Som en privatejet virksomhed med historie fra 1936, har RSA udviklet stærke mærker på de skandinaviske markeder. Med samarbejdet mellem RSA og Maxus, har virksomheden taget et skridt ind i bilindustriens fremtid med implementeringen af den elektriske serie af nuværende og fremtidige modeller. RSA har allerede opbygget et forhandlernetværk for Maxus, der spænder over alle de nordiske lande og konstant vokser med nye forhandlere. Læs mere på rsa.no
RSA Danmark importerer vare- og personbiler fra Maxus. Maxus er 100% elektriske vare- og personbiler og er allerede det førende mærke inden for elektriske varebiler og nu søger vi en række salgstalenter, der vil bidrage til vores fortsatte vækstrejse i hele landet, siger Country Manager Steffen Vilstrup.
  

   

Om SAIC Maxus

SAIC Maxus (SAIC Maxus Automotive) er et van-mærke ejet af det kinesiske selskab SAIC Motors. SAIC Motor - eller Shanghai Automotive Industry Corporation - er producent og ejer af SAIC Maxus’ person- og varevogne, og er Kinas største børsnoterede bilproducent. Virksomheden blev grundlagt i 1958 og er gået fra at være en traditionel industrivirksomhed til at blive en verdensomspændende leverandør af biler og mobilitetstjenester. På verdensplan rangerer SAIC Motors som den syvendestørste bilproducent og er kendetegnet ved at være en fremadrettet producent med fokus på udvikling og innovation.


SAIC Maxus blev grundlagt i 2011 og har været på det nordiske marked siden 2018. Siden da har mærket haft succes i alle de nordiske lande, og er blandt de bedst sælgende elbiler i de nordiske lande. RSA er i dag importør af Maxus til Danmark, Norge, Sverige, Finland, Polen, Island, Færøerne og Grønland.

Maxus er på kort tid blevet en solid konkurrent på det danske el-varebilmarked og har lige nu et stærkt forhandlernetværk på hele 36 forhandlere fordelt i hele Danmark.