Knap to år efter el-varebilen e-Deliver 3 blev lanceret på det danske marked, kommer el-varebilen nu i ny udgave. Maxus Danmark bekræfter også at den nye elektriske varebil kommer i chassis-udgave, med mulighed for specialopbygning til boks- eller lad-bil.

Maxus er på få år blevet til en solid konkurrent på det danske el-varebilmarked, og tilbyder i dag Danmarks bredeste udvalg af elektriske varebiler. El-varebilen e-Deliver 3 har været en stor salgssucces siden den blev lanceret i Danmark for knap to år siden.

Nu bekræfter Maxus Danmark at anden generation af successen e-Deliver 3 er på plads i Danmark.

Den nye udgave leveres med 50,2 kWt batteripakke, og kommer nu med automatisk klimaanlæg. Den leveres nu også med Apple Carplay, som giver underholdning gennem hele arbejdsdagen.

I tillæg kommer den med aluminiumsfælge som standard. El-varebilen er tilgængelig i to længder - 4,8m³ og 6,3m³.

Kommer også med chassis

Nu bekræfter Maxus Danmark også at sortimentet udvider yderligere med e-Deliver 3 i chassis-udgave.

Chassis-udgaven tilbydes i samme længde som 6,3m³-udgaven, med længde på 5,145 meter.

-Vi er glade for at kunne tilbyde mere end en variant af helelektriske specialbiler i vores sortiment. Dette er et segment der er svært for andre udbydere, og vi mener vi opfylder et længe ventet behov ved at e-Deliver 3 også kommer i chassis-udgave. Vi har et godt samarbejde med flere lokale ombyggere som tilbyder skræddersyede løsninger efter dine behov, siger Country Manager, Steffen Vilstrup.

En komplet tilbyder af elektriske varebiler

Maxus er allerede godt i gang med at kunne tilbyde elektriske specialbiler i et marked hvor dette er meget eftertragtet. I sommeren sidste år blev den store el-platform e-Deliver 9 tilgængelig i chassis-udgave, med mulighed for ombygning til både lad- og boks-bil.

Med Danmarks bredeste udvalg af elektriske varebiler, kan Maxus nu levere elektriske varebiler fra 2,2m³ til 19m³ varerum med sine modeller Euniq5 varebil, e-Deliver 3 og e-Deliver 9 i forskellige udgaver.

Om SAIC Maxus

SAIC Maxus (SAIC Maxus Automotive) er et van-mærke ejet af det kinesiske selskab SAIC Motors. SAIC Motor - eller Shanghai Automotive Industry Corporation - er producent og ejer af SAIC Maxus’ person- og varevogne, og er Kinas største børsnoterede bilproducent. I 2020 solgte de hele 5,6 millioner biler alene i Kina og har haft enorm vækst i de senere år.

Virksomheden blev grundlagt i 1958 og er gået fra at være en traditionel industrivirksomhed til at blive en verdensomspændende leverandør af biler og mobilitetstjenester. På verdensplan rangerer SAIC Motors som den syvendestørste bilproducent og er kendetegnet ved at være en fremadrettet producent med fokus på udvikling og innovation.

SAIC Maxus blev grundlagt i 2011 og har været på det nordiske marked siden 2018. Siden da har mærket haft succes i alle de nordiske lande, og er blandt de bedst sælgende elbiler i de nordiske lande. RSA er i dag importør af Maxus til Danmark, Norge, Sverige, Finland, Polen, Island, Færøerne og Grønland.