På IAA-messen i Hannover i denne uge viste Maxus den nye MIFA 9 frem – en stor, elektrisk og højteknologisk luksus MPV. Den kommer med et eksklusivt interiør og ekstremt høje specifikationer.

Luksusbilen var en af ​​udstillingens helt store nyheder og stjal opmærksomheden hos både journalister og gæster. Bilen er for nylig lanceret på hjemmemarkedet og nu kommer den også til Europa.

Bilen er den første model bygget på Maxus' nye MIFA-platform – en fleksibel platform til fremtiden, der muliggør elektrificering på tværs af forskellige køretøjstyper.

 

Kommer til Danmark i 2023

MIFA 9 er en stor familiebil med dimensionerne; 5270 mm i længde, 2000 mm i bredden og 1840 mm i højden. Oplevelsen er plads -masser af plads. Modellen vil blive udbudt som både syv- og otte personers, lidt afhængig af hvilken version, der vælges. Der overvejes også en 2-personers varebil til det danske marked.

En 90 kWh batteripakke giver en rækkevidde på op til 440-595 km (WLTP kombineret/by).

Steffen Vilstrup, Country Manager hos Maxus Danmark, bekræfter, at MIFA 9 kommer til Danmark i starten af 2023.

- ”Vi glæder os til at udvide vores Maxus-sortiment yderligere med MIFA 9. Takket være, moderselskabet SAIC Motors og dets høje produktionsevne, har vi et stort antal biler på vej til det nordiske marked. Vi vil derfor kunne levere til danskerne allerede fra næste år. Dette er en perfekt familiebil til dem, der gerne vil have masser af plads og en "luksus følelse" på køreturen. Bilen er også meget velegnet til taxabranchen grundet dens størrelse, rækkevidde og luksusudstyret, udtaler Steffen Vilstrup”.

 

Spækket med eksklusive detaljer

Udvendigt har MIFA9 et skarpt og futuristisk udtryk, som følges op i bilens indre. Interiøret er spækket med eksklusive detaljer, teknologi og underholdningsudstyr. Ved udviklingen af ​​MIFA 9 var målet at skabe en højteknologisk og luksuriøs atmosfære, og give en interaktiv oplevelse med blandt andet flere integrerede skærme rundt om bilen.

Alle bilens sæder har elektrisk justering, ventilation og varme. Og ikke nok med det – sæderne får også massagefunktion, så du kan nyde en afslappet og behagelig køretur.

Passagerer på anden række vil kunne nyde tilbagelænede individuelle sæder med justerbare ben-støtte og et digitalt kontrolpanel på armlænene. Sæderne på anden og tredje række kan skubbes helt frem, for at frigøre bagageplads.

Den eventuelle van-version vil, hvis aktuel, komme med 2 sæder og op til 4 m3 varerum.