Det elektriske bilmærke MAXUS kan nu findes hos Karvil Biler i Odense, Svendborg og Fredericia.

Karvil Biler er en ambitiøs bilforhandler hvor kundetilfredshed er kodeordet.  De 3 bilhuse har et stort modelprogram og har et stort udvalg af både brugte- og nye biler.

Vores nye forhandler går ikke på kompromis med hverken kvalitet eller service, og du kan derfor trygt henvende dig til vores nye MAXUS Forhandler! Country Manager hos RSA Danmark, Steffen Vilstrup ser frem til samarbejdet med Karvil Biler og forventer stor vækst i salget af elektriske biler i deres 3 afdelinger.

Mads Nør Lauvring, direktør for Karvil Biler udtaler desuden, ”Vi har et rigtig stærkt erhvervsteam i Karvil Biler, og med udvidelsen af produktporteføljen med Maxus, kan vi nu tilbyde vores erhvervskunder i hele landet et meget stærkt produktprogram. Desuden vil Maxus tilføre vores personbilsforretninger en række nye spændende el-biler til glæde for vores kunder i region Syddanmark”, slutter Mads Nør Lauvring.

MAXUS er et 100% elektrisk bilmærke med et udvalg indenfor både person- og varebiler. SAIC Motor er producenten og ejeren bag SAIC Maxus person- og varebiler, og er Kinas største børsnoteret bilproducent.

Maxus har været på det danske bilmarked siden 2020 og sluttede 2021 på toppen med flest solgte el-varebiler i Danmark!

Velkommen til Karvil Biler! MAXUS Danmark ser frem til samarbejdet.