MAXUS danner nu par med AutoCentro.

Fra 1. november 2022, vil man kunne stifte bekendtskab med det elektriske bilmærke MAXUS, hos AutoCentro i Nykøbing Falster samt Rødbyhavn.

Et stærkt samarbejde

Indehaver af AutoCentro, Jimmy Nielsen, glæder sig over samarbejdet med MAXUS og ser frem til at arbejde med de nye elektriske biler. Country Manager hos RSA Danmark, Steffen Vilstrup, har meget høje forventninger til sin nye forhandler. ”Jeg ser en stærk samarbejdspartner i AutoCentro og jeg ved de kan præstere”, siger Steffen Vilstrup.
”Det er virkelig en spændende tid vi går i møde” siger Jimmy Nielsen. Med så stærk en samarbejdspartner som MAXUS, kommer AutoCentro til at vokse hurtigt inden for elbiler. Med et nyt bilmærke i huset, vil AutoCentro kunne levere alt fra el-varebiler til el-SUV’er, og fra start 2023 kan vi også tilbyde Europas første elektriske Pickup (MAXUS eT90), fortæller Jimmy Nielsen der glæder sig til samarbejdet.

Om Maxus Danmark

MAXUS er et 100% elektrisk bilmærke med et udvalg indenfor både person- og varebiler. SAIC Motor er producenten og ejeren bag SAIC Maxus person- og varebiler, og er Kinas største børsnoteret bilproducent.
Maxus Danmark hører under bilimportøren RSA Danmark, med Country Manager Steffen Vilstrup i spidsen. RSA Danmark er et delvis danskejet datterselskab af RSA i Norge og importerer udelukkende elektriske biler.
Maxus Danmark havde sin indgang på det danske marked gennem RSA Danmark i sommeren 2020. Her startede de med at lancere den lille el-varebil e-Deliver 3, og nu er mange flere modeller kommet til. Maxus Danmark er meget stolte af den store fremgang der er på det elektriske bilmarked og ikke mindst interessen for MAXUS!
I hjemlandet producerer og sælger SAIC Maxus både SUV’er, pickups, MPV’er samt små og mellemstore varebiler. På verdensbasis dækker SAIC Maxus hele 42 lande.

Velkommen til AutoCentro! Maxus Danmark ser frem til et godt fremtidigt samarbejde!


MAXUS - ELECTRIFYING THE FUTURE