Vores elektriske bilmærke kan nu findes hos Keld Hansen Bil i Frederikssund.

Stort potentiale

Hos Keld Hansen Bil er god kundeservice alfa og omega, og de bestræber sig på at give den bedste behandling og vejledning i at finde den rigtige bil til kunden. ”Vi har mange trofaste kunder fra Frederikssund og omegn, og vi er glade for den tillid de viser os ved at købe bil hos os igen og igen”, siger salgschef hos Keld Hansen Bil, Lars Vetterstein.

Maxus Danmark har med Keld Hansen Bil, i alt 35 MAXUS afdelinger fordelt i hele Danmark. ”Vi ser et stort potentiale i Keld Hansen Bil og vi glæder os over at have dem med på den elektriske rejse hos MAXUS”, siger Country Manager hos RSA Danmark, Steffen Vilstrup.

Keld Hansen bil er i dag autoriseret forhandler og serviceværksted af flere kendte brands og fremover vil MAXUS også være at finde i Frederikssund. ”Vi ser meget frem til samarbejdet, hvor der er et rigtig spændende elbilsprogram med et stort udbud af varebiler i alle størrelser og versioner, og en flot SUV med utrolig meget plads”, siger Lars Vetterstein.

Om Maxus Danmark

MAXUS er et 100% elektrisk bilmærke med et udvalg indenfor både person- og varebiler. SAIC Motor er producenten og ejeren bag SAIC Maxus person- og varebiler, og er Kinas største børsnoteret bilproducent.

Maxus Danmark hører under bilimportøren RSA Danmark, med Country Manager Steffen Vilstrup i spidsen. RSA Danmark er et delvis danskejet datterselskab af RSA i Norge og importerer udelukkende elektriske biler.

Maxus Danmark havde sin indgang på det danske marked gennem RSA Danmark i sommeren 2020. Her startede de med at lancere den lille el-varebil e-Deliver 3, og nu er mange flere modeller kommet til. Maxus Danmark er meget stolte af den store fremgang der er på det elektriske bilmarked og ikke mindst interessen for MAXUS!

I hjemlandet producerer og sælger SAIC Maxus både SUV’er, pickups, MPV’er samt små og mellemstore varebiler. På verdensbasis dækker SAIC Maxus hele 42 lande.

Velkommen til den nye MAXUS forhandler, Keld Hansen Bil.

Maxus Danmark ser frem til samarbejdet!

MAXUS - ELECTRIFYING THE FUTURE