De første MIFA9 er endelig kommet til Danmark, og den luksuriøse bil kan nu prøvekøres!

Maxus Danmark har tidligere bekræftet at MIFA9 kommer til Danmark – en stor elektrisk luksus-MPV som kombinerer komfort, teknologi og elegance. Den elektriske bil har allerede skabt stor forventning blandt bilentusiaster.

MIFA9 er en stor familiebil (5270mm lang, 2000mm bred og 1840mm høj) og leverer derfor rigtig god plads. Den vil tilbydes som syv-sæders, og kan trække op til 1.000 kg anhængervægt.

Luksusbilen kommer med en 90 kWh (netto) batteripakke som giver hele 430-565 km rækkevidde (WLTP kombineret/by). Dette er første model bygget på Maxus’ innovative MIFA-platform – en fleksibel platform som muligør elektrificering på tværs af forskellige køretøjstyper.*

MIFA9 lader med 11 kW på AC ladning (3-faser), og varmepumpe er standard.

Steffen Vilstrup, Manager Director fra Maxus Danmark, fortæller at de første forhandlere allerede har bilen tilgængelig til prøvekørsel, og at flere biler er på vej.

- Vi har ventet længe på at lancere MIFA9, og endelig er den her. Dette er bilen for kunder som søger det lille ekstra. Her får man en stor bil med masser af udstyr, luksusfølelse, eksklusive materialer og teknologi for pengene.

-Dette er også en perfekt familiebil for de som ønsker god plads og “luksusfølelse” på køreturen. Dertil er det en oplagt bil til persontransport som taxi- og shuttleservice, da du faktisk får op til 565 km rækkevidde ved bykørsel samt 7 sæder, siger han.


Fremtidens luksus

På ydersiden har bilen et skarpt og futuristisk udtryk. På indersiden er interiøret spækket med eksklusive detaljer, teknologi og komfortudstyr. 
På udstyrslisten finder man blandt andet panorama soltag, Apple CarPlay, trådløs mobilopladning, atmosfærelys i 64 farver, 360 graders kamera, ratvarme, førerassistent og en fuldspækket sikkerhedspakke.

Ved udvikling af MIFA9 var målet at skabe en højteknologisk og luksuriøs atmosfære, og give en interaktiv oplevelse med blandt andet flere integrerede skærme i bilen.
Sæderne på første og anden række har elektriske justeringer, ventilation og opvarmning. På toppen af det hele kommer bilen med massagefunktion, så man kan nyde en ekstra komfortabel køretur. 

Sæderne på anden række kan man nyde tilbagelænede i individuelle sæder med justerbar benstøtte og et digitalt kontrolpanel på armlænene. Her kan man blandt andet styre atmosfærebelysningen, justere massageindstillinger samt styre klimaanlægget for 2. og 3. sæderække. Sæderne på anden og tredje række kan køres helt frem for at frigøre bagageplads.

MIFA9 har en startpris på kr. 619.900, - 


Om SAIC Maxus

SAIC Maxus (SAIC Maxus Automotive) er et van-mærke ejet af det kinesiske selskab SAIC Motors. SAIC Motor - eller Shanghai Automotive Industry Corporation - er producent og ejer af SAIC Maxus’ person- og varevogne, og er Kinas største børsnoterede bilproducent. Sidste år solgte de hele 6 millioner biler bare i Kina, og har haft enorm vækst de sidste år.

Virksomheden blev grundlagt i 1958 og er gået fra at være en traditionel industrivirksomhed til at blive en verdensomspændende leverandør af biler og mobilitetstjenester. På verdensplan rangerer SAIC Motors som den syvendestørste bilproducent og er kendetegnet ved at være en fremadrettet producent med fokus på udvikling og innovation.

SAIC Maxus blev grundlagt i 2011 og har været på det nordiske marked siden 2018. Siden da har mærket haft succes i alle de nordiske lande, og er blandt de bedst sælgende elbiler i de nordiske lande. RSA er i dag importør af Maxus i Danmark, Norge, Sverige, Finland, Polen, Tyskland, Island, Færøerne og Grønland.

MAXUS - ELECTRIFYING THE FUTURE