Fra marts 2024 starter RSA Danmark nyt samarbejde med Pedersen & Nielsen, som kommer til at have 8 RSA-lokationer, hvoraf Maxus vil være at finde i 6 af dem.

Managing Director hos RSA Danmark, Steffen Vilstrup, ser frem til et spændende samarbejde med Pedersen & Nielsen, og han har store forventninger til den store forhandlerkæde. ”Pedersen & Nielsen har det der skal til når det omhandler salg af nye brands, og vi ser det derfor som en oplagt mulighed at flere af vores RSA-brands forhandles netop her”, siger Steffen Vilstrup.

Bilkoncernen bliver autoriseret Maxus forhandler og servicecenter i fire lokale afdelinger – Frederikshavn, Aalborg, Grenå og Randers.

”Vi er glade for at kunne byde velkommen til de nye mærker i vores portefølje. Vi er jo godt klar over, at fremtiden peger mod elektrificerede biler, så derfor ønsker vi at have et bredt udvalg på hylderne, når danskerne skal ud at vælge den næste bil” udtaler Jesper Brix, direktør Pedersen & Nielsen Automobilforretning.

Hertil tilføjer Jesper Brix; ”Det bliver også spændende at følge udviklingen i salget af elektriske varebiler, da Maxus jo har et af Danmarks bredeste modelprogram indenfor elektriske varebiler – og vores erhvervssælgere står naturligvis klar til at hjælpe.”


Om RSA Danmark

RSA Danmark er en filial af RSA i Norge og er importør af bilmærkerne MAXUS, BYD LCV, JAC og KGM.

RSA er en nord-europæisk bilimportør i 13 lande, og har over 300 forhandlere. Selskabet havde i 2022 en omsætning på over 6 milliarder norske kroner og 11.000 solgte biler. Som et privatejet selskab med historie helt tilbage til 1936, har RSA udviklet stærke brands i flere markeder.

Maxus Danmark har været på det danske marked siden sommeren 2020 med et stort udvalg af elektriske person- og varebiler.

Vi glæder os til en spændende fremtid i samarbejde med Pedersen & Nielsen!