Nu lancerer vi Maxus e-Deliver 7 i Danmark. -En moderne elektrisk varebil som kombinerer høj nyttelast og lang elektrisk rækkevidde, siger Steffen Vilstrup fra Maxus Danmark.

Dette er Maxus’s nyeste skud i varebils-porteføljen – Maxus e-Deliver 7.

-Vi har glædet os længe til at lancere e-Deliver 7. Dette er en varebil som løfter standarden i segmentet og passer perfekt til håndværkere, flyttefirmaer, gartnere og transportlevering. Den giver kvalitetsfølelse i alle led, og møder dagens forventninger både når det gælder komfort, rækkevidde, sikkerhed og kvalitet, siger Steffen Vilstrup, Managing Director fra Maxus Danmark.

Maxus e-Deliver 7 er en elektrisk varebil med et karakteristisk udseende. Den futuristiske og aerodynamiske front er ikke bare æstetisk tiltalende, men bidrager også til øget effektivitet. De nøje udformede linjer giver e-Deliver 7 et dynamisk udseende, som kombinerer æstetik og funktionalitet på imponerende vis. Bagdørene kan åbnes til 180 graders vinkel, og den kommer med to skydedøre.

Placeret mellem e-Deliver 3 og e-Deliver 9 i størrelse, tilbyder e-Deliver 7 et rummeligt varerum på 6,7 m3. Den måler 5.364 m.m. i længden, 2.030 m.m. i bredden og 1.990 m.m. i højden. Med en nyttelast på 1.055 kg og en anhængervægt på op til 1.500 kg, er denne varebil ideel til fragt af tunge materialer. Det 88 kWh store batteri giver e-Deliver 7 en imponerende rækkevidde på 364-524 km (WLTP kombineret/urban) på en enkelt opladning, mens støtte fra 3-fase ladning muliggør op til 11 kW ladeeffekt på AC-ladning.

Den største nyhed er at den kommer med firehjulstræk i løbet af Q4 2024. Maxus e-Deliver 7 er udstyret med et avanceret firehjulstræksystem designet for at kunne levere, med fokus på energieffektivitet og øget trækkraft under alle forhold. Den vil blive tilgængelig i to varianter – med og uden firehjulstræk.

Maxus e-Deliver 7 tilbyder tre forskellige køremodis; ECO, Power & Normal.

Innvendig tilbyder e-Deliver 7 en komfortabel arbejdsplads med tre sæder. Det justerbare førersæde kommer både med armlæn, opvarming og lændestøtte. Den 12,3’’ store touchskærm kommer med Apple CarPlay og Android Auto, og giver både fuld kontrol og underholdning gennem arbejdsdagen. På udstyrslisten finder man også opvarmet multifunktionsrat, lys- og regnsensor. Maxus e-Deliver 7 er designet med chaufførens komfort og sikkerhed i tankerne, og opfylder forventningerne til transportsektoren, siger Steffen Vilstrup.


Tryghed i arbejdsdagen

Sikkerheden er der taget godt hånd om med en fuldspækket ADAS sikkerhedspakke, som blandt andet inkluderer Adaptive Cruise Control, vognbaneskiftassistent, bakkamera, 360 graders parkeringskamera og hastighedsadvarsel. Advarsel om blinde vinkler, elektronisk stabilitetsprogram, automatisk nødbremsesystem, kollisionsadvarsler, nummerpladegenkendelse og parkeringssensorer både foran og bag sikrer en tryg køreoplevelse.

Stadig flere vælger elektrisk drivlinje ved køb af ny varebil i Danmark. I 2023 udgjorde elektriske varebiler en andel på 11,2% af det totale varebilsalg. Dette er en øgning på 4,1% sammenlignet med 2022.

Maxus e-Deliver 7 har en lanceringspris på 336.900 kr. i varianten 88kWh L2H1 i hvid, og kan prøvekøres fra slutningen af uge 20 hos nedenstående Maxus-forhandlere.

Grome Automobiler Farum

Pedersen og Nielsen Randers

Pedersen og Nielsen Aalborg

Pedersen og Nielsen Grenå

Karvil Biler Odense

Autohuset Vestergaard Aarhus

Autohuset Vestergaard Kolding

PMA Biler Køge

Trio Biler Ballerup

Lysen Biler Sorø

Max Due Ringsted

Det Grønne Autohus Hvidovre

UJS Biler Viborg

Bjergs Biler Tarm

Lanceringsprisen er gældende til d. 30. juni 2024. Ekskl. moms, leveringsomkostninger & metallak. Tekniske specifikationer på e-Deliver 7 88kWh L2H1, kan findes på Maxus-Danmark.dk.


Om SAIC Maxus

SAIC Maxus (SAIC Maxus Automotive) er et person- varebilmærke som ejes af det kinesiske selskab SAIC Motors. SAIC Motors er producenten og ejeren bag SAIC Maxus person- og varebiler, og er Kinas største børsnoterede bilproducent. Sidste år solgte de hele 6 millioner biler bare i Kina, og har haft enorm vækst de sidste år.

Virksomheden blev grundlagt i 1958 og er gået fra at være en traditionel industrivirksomhed til at blive en verdensomspændende leverandør af biler og mobilitetstjenester. På verdensplan rangerer SAIC Motors som den syvendestørste bilproducent og er kendetegnet ved at være en fremadrettet producent med fokus på udvikling og innovation.

SAIC Maxus blev grundlagt i 2011 og har været på det nordiske marked siden 2018. Siden da har mærket haft succes i alle de nordiske lande, og er blandt de bedst sælgende elbiler i de nordiske lande. RSA er i dag importør af Maxus i Danmark, Norge, Sverige, Finland, Polen, Tyskland, Island, Færøerne og Grønland.

Om RSA

RSA er en komplet nordisk bilimportør af person- og varebiler, med hovedkontor i Norge, og har også veletablerede kontorer i Danmark, Sverige, Finland, Polen og Tyskland. Som et privatejet selskab med historie helt tilbage til 1936, har RSA udviklet stærke mærker i de skandinaviske markeder. RSA har opbygget et stort forhandlernetværk som strækker sig over hele Nord-Europa med mærkerne Suzuki, Isuzu, Maxus, BYD, JAC og KGM. RSA har opbygget et solidt forhandlernetværk med over 300 forhandlere.

RSA Danmark er en filial af RSA i Norge og er importør af bilmærkerne MAXUS, BYD LCV, JAC og KGM.